Estàs aquí: Inici > El partit > Grups de treball

Grups de treball

Els grups de treball de Pirates de Catalunya són oberts als afiliats. Si tens ganes de donar un cop de mà, o algun d’aquests grups és del teu interès, dóna’t d’alta a la llista o llistes de correu que més t’interessin, o posa’t en contacte amb nosaltres.

Si el que vols és donar un cop de mà en l’àmbit local, consulta el mapa d’agrupacions territorials i dóna’t d’alta a la llista corresponent. Si no hi ha cap agrupació al teu municipi, escriu un correu a partit@pirates.cat i farem tot el possible per posar-te en contacte amb pirates de la teva zona.

A continuació pots trobar la descripció d’alguns dels grups més importants de Pirates de Catalunya:

Grup – Treball

En aquest grup es tracten totes les iniciatives que no tenen un grup específic i on es plantegen inicialment totes les que són multidisciplinaris. Després es discuteixen amb més detall al grup de treball específic els aspectes del projecte que corresponen a cada àmbit. Per la seva natura és un dels grups amb més activitat.

Aquí et pots donar d’alta al grup de Treball

Grup – TIC

El grup TIC està subdividit en cinc subgrups: Eines, Sistemes, Ajuda Tècnica, Desenvolupament, i Seguretat. Es dedica a mantenir i auditar la infraestructura tècnica, desenvolupar i provar eines (de participació, campanyes, etc), dissenyar i mantenir els llocs web (en col·laboració amb Creatius i Comunicació), etc.

CCoordinador: Sergi Jordà – Aquí et pots donar d’alta al grup de TIC

Grup – Comunicació

A comunicació, els Pirates s’encarreguen de la comunicació externa (premsa), comunicació interna (butlletí), bloc, web i xarxes socials, així com de la imatge gràfica del partit.

Aquí et pots donar d’alta al grup de Comunicació

Grup – Internacional

La llista d’Internacional ens serveix per a discutir i preparar tot el que tingui a veure amb les relacions externes amb altres partits o en organitzacions internacionals. Campanyes i accions, representació a Pirate Parties International i als Pirates Europeus, etc. També es tradueixen alguns materials relacionats amb accions que es duen a terme.

Coordinadora: Muriel Rovira Esteva – Aquí et pots donar d’alta al grup d’Internacional

Hi ha altres grups, que també són importants a Pirates però que per qüestions de protecció de dades o de seguretat, no són oberts a tothom. Malgrat això, pots assistir a les seves reunions o demanar accés i es valorarà la teva petició.

Grup – Coordinadora Administrativa

El grup de la CA el formen totes les persones de l’actual Coordinadora Administrativa. S’hi tracten temes relatius a la pròpia Junta, altes i baixes d’afiliació, aprovació de pressupostos urgents per coses molt concretes i sempre que no suposin una despesa significativa per Pirates de Catalunya (p.e. compra de banderes per un esdeveniment proper), convocatòria d’Assemblees Generals (reserva de sales, elecció de dia i hora, proposta d’ordre del dia i convocatòria per escrit), gestió de conflictes i suport als afiliats, entre d’altres. Sovint es tracta amb dades de caràcter sensible en matèria de protecció de dades, per aquest motiu només hi tenen accés els membres de la Junta.

Coordinador: Secretari/a General

Grup – Coordinadora Organitzativa

El grup de la CG el formen totes les persones de l’actual Coordianora Administrativa, els coordinadors/es dels grups de treball i coordinadors/es de les agrupacions territorials. S’utilitza per mantenir en contacte i coordinar a tots els responsables de les diferents àrees, especialment en tasques multidisciplinàries i/o urgents. De vegades es pot tractar amb dades de caràcter sensible, per aquest motiu només hi tenen accés els membres de la CA i els coordinadors, que a més a més, han d’haver signat un document en el qual es comprometen a fer no fer un mal ús d’aquestes dades.

Coordinador: no en té.