Estàs aquí: Inici > Participa > Llistes de correu

Llistes de correu

Per a què utilitzem les llistes de correu?

Les llistes de correu serveixen per enviar un mateix missatge a un gran nombre de gent. En el cas de les llistes regionals serveixen sobretot per fer difusió de l’activitat del partit en aquests àmbits. Les llistes dels grups de treball com “grup-creatius” o “grup-comunicacio” serveixen per posar idees en comú i avisar els voluntaris quan sorgeix alguna necessitat concreta.

Quines llistes hi ha?

En aquest enllaç trobareu la llista actualitzada de totes les llistes de correu que existeixen.

Com donar-se d’alta de la llista de correu x?

Hi ha dues maneres de donar-se d’alta d’una llista de correu:

  1. Enviant un correu electrònic a l’adreça “x-join@llistes.pirates.cat” (on x és el nom de la llista) amb un assumpte i un cos qualsevols (aquests dos camps seran ignorats) des de l’adreça que volguem subscriure. Per exemple, en el cas que em volgués subscriure a la llista del Vallès Oriental hauria d’enviar un missatge a l’adreça “valles-oriental-subscribe@llistes.pirates.cat”. Aquí pots mirar quins noms tenen les llistes que hi ha.
  2. Sel·leccionant la llista de la qual ens volem donar d’alta en aquesta pàgina i omplir el formulari amb l’adreça de correu electrònic on volem rebre els missatges i una contrasenya.

Després d’això rebràs un correu electrònic de confirmació amb un enllaç que hauràs de clicar.

Des que m’he donat d’alta a la llista x rebo massa missatges i no dóno l’abast

Hi ha tres coses que pots fer per no saturar-te d’un excés de missatges:

  1. Crear un filtre al teu correu de manera que tots els missatges que tinguin el nom de la llista x a l’assumpte o que continguin les paraules “@llistes.pirates.cat” vagin directament a la carpeta que tu vulguis. De manera que no et quedin barrejats amb la resta de missatges que reps normalment.
  2. Utilitzar un proveidor de correu electrònic que t’agrupi els missatges per converses (per exemple, Gmail). Això fa que tots els missatges de resposta que s’envien quedin agrupats amb l’original de manera que és més fàcil ignorar o esborrar tots els missatges relacionats amb un tema que no t’interessa.
  3. Les llistes tenen l’opció de rebre un resum de missatges (normalment un resum per dia) en comptes de rebre un per un els correus que s’hi envien. Per activar aquesta opció has d’anar a aquesta pàgina i sel·leccionar la llista x. A l’apartat “Subscriptors de la llista x”, escriu el correu electrònic on estàs rebent els missatges de la llista x i fes clic al botó “Cancel·la la subscripció o edita les opcions”. Introdueix la teva contrasenya per poder canviar les opcions. A l’apartat “Les vostres opcions de subscripció a la llista x” activa el “mode de compil·lació”.(Si no us queda clar aquest procés, consulteu el manual.)

Com canvio la meva contrasenya de la llista x?

Has d’anar a aquesta pàgina i sel·leccionar la llista x. A l’apartat “Subscriptors de la llista x”, escriu el correu electrònic on estàs rebent els missatges de la llista x i fes clic al botó “Cancel·la la subscripció o edita les opcions”. Introdueix la teva contrasenya antiga per poder canviar les opcions. A l’apartat “La vostra contrasenya de x” podràs introduir la nova contrasenya.

(Si no us queda clar aquest procés, consulteu el manual.)

Què faig si he oblidat la meva contrasenya de la llista x?

Has d’anar a aquesta pàgina i sel·leccionar la llista x. A l’apartat “Subscriptors de la llista x”, escriu el correu electrònic on estàs rebent els missatges de la llista x i fes clic al botó “Cancel·la la subscripció o edita les opcions”. A l’apartat “Recordatori de la contrasenya” cliqueu al botó “Recorda-me-la”. Rebreu un correu electrònic a la vostra adreça amb la contrasenya que utilitzeu per a la llista x.

(Si no us queda clar aquest procés, consulteu el manual.)

Com em dóno de baixa de la llista x?

Enviant un correu electrònic a l’adreça “x-leave@llistes.pirates.cat” amb un assumpte i un cos qualsevols (aquests dos camps seran ignorats) des de l’adreça que volguis donar de baixa. Per exemple, en el cas que em volgués donar de baixa de la llista del Vallès Oriental hauria d’enviar un missatge a l’adreça “valles-oriental-unsubscribe@llistes.pirates.cat”.

Alternativament també ho pots fer a través de la web. Anant a aquesta pàgina i sel·leccionant la llista x. A l’apartat “Subscriptors de la llista x”, escriu el correu electrònic on estàs rebent els missatges de la llista x i fes clic al botó “Cancel·la la subscripció o edita les opcions”. Un cop aquí tens dues opcions:

  1. A l’apartat “Cancel·la la subscripció” cliques al botó “Cancel·la la subscripció” i rebràs un correu electrònic de confirmació amb un enllaç que hauràs de clicar.(Si no us queda clar aquest procés, consulteu el manual.)
  2. Introdueix la teva contrasenya per poder canviar les opcions. A l’apartat “Cancel·lació de la subscripció a x” has d’activar la casella i fer clic al botó “Cancel·la la subscripció”.