Estàs aquí: Inici > Participa > Sistema de Participació

Sistema de Participació

Per a què utilitzem l’Ideatorrent?

Utilitzem l’Ideatorrent per prendre decisions. S’hi poden fer propostes i aquestes  poden ésser votades per tots els afiliats dins del termini que estigui oberta la votació. És la nostra eina estrella perquè és el que ens permet acostar-nos més al que és la Democràcia Directa.

Com m’hi puc donar d’alta per poder votar?

Per poder participar de les votacions l’únic requisit és haver-se afiliat a Pirates de Catalunya (et pots afiliar aquí). Un cop la teva afiliació es fa efectiva, automàticament se’t dóna d’alta de l’Ideatorrent. Per participar hauràs d’entrar amb el teu usuari i contrasenya d’afiliat.

Com funcionen les votacions?

Els afiliats poden votar a favor de cada proposta, en contra o indiferentment. De manera que un vot en contra contraresta un vot a favor i els vots indiferents només comptabilitzen de cara a la participació.

Ja he votat però he canviat d’opinió/M’he equivocat al votar i no he sel·leccionat l’opció que volia

No et precupis. Durant el termini que estigui oberta una votació sempre pots tornar a la proposta i canviar el teu vot.

Com puc canviar la meva contrasenya?

La teva contrasenya de l’Ideatorrent és la mateixa que tens d’afiliat. La pots canviar aquí, però t’hauràs d’haver identificat abans.

No recordo la meva contrasenya

Si el problema és que has oblidat la contrasenya pots demanar un accés temporal d’un sol ús aquí. Un cop hagis entrat hauràs de posar una contrasenya que serà la teva d’aleshores en endavant.

Clica aquí per accedir al Sistema de Participació Ciutadana