Estàs aquí: Inici > Participa > Repositori d’arxius (Commons)

Repositori d’arxius (Commons)

Per a què utilitzem el Commons?

Utilitzem el commons com un arxiu públic per a guardar-hi ordenadament tots els documents, cartells, panflets, articles, etc. D’aquesta manera podem conservar un historial de tots el material que hem anat elaborant i accedir-hi més endavant si necessitem utilitzar-lo.

Com em dono d’alta?

Una part del material que hi ha al Commons és accessible públicament, una part del contingut només als afiliats, i una altra part només als afiliats que estan col·laborant en algun dels grups de treball. Un cop la teva afiliació es fa efectiva, automàticament se’t dóna d’alta un usuari al Commons. Si encara no estàs afiliat, ho pots fer aquí.

Com puc canviar la meva contrasenya?

Pots canviar la teva contrasenya d’afiliat aquí, però t’hauràs d’haver identificat abans. Si no hi has entrat mai i has oblidat la contrasenya, envia un missatge explicant-ho a it-crowd(at)llistes.pirates.cat des de l’adreça electrònica amb què et vas afiliar.

Vull accedir al contingut d’un dels grups de treball però no puc

Abans de poder accedir al contingut que és accessible només als col·laboradors de cert grup de treball hauràs de demanar al coordinador que et vols apuntar en aquell grup perquè t’en doni d’alta. Aquí trobaràs una explicació dels permisos i grups que hi ha al Commons.

Com edito directament el codi en les entrades del Commons?

Fes clic a l’enllaç “Deshabilita el text enriquit” que es troba a sota el cos de l’entrada.

Clica aquí per accedir al Commons