Estàs aquí: Inici > Participa

Participa

A Pirates de Catalunya les decisions es prenen democràticament però, a més, les tasques també es fan entre tots els voluntaris que hi participem. Et necessitem! Hi ha moltíssimes coses a fer i ens calen quantes més mans millor. Encara que no tinguis gaire temps, si cada persona ajuda amb el que pot, farem grans coses.

Vols ajudar però no saps per on començar? No et preocupis, aquí tens 4 passos per trencar el gel:

  • Pensa en quines són les teves habilitats o on t’agradaria més col·laborar (Girona, l’Hospitalet, etc), escull un o més grups de treball (comunicació, creatius, legal…) i dóna’t d’alta a les llistes corresponents.
  • Vols colaborar a nivell municipal i no veus cap agrupació a la teva localitat? Escriu un correu a partit@pirates.cat i farem el possible per posar-te en contacte amb pirates de la teva zona, i ajudar-vos a portar el moviment pirata al vostre entorn més proper.
  • Coneix les eines que més utilitzem:
    • Sistema de Participació Ciutadana – Participa de la democràcia directa votant a favor o en contra de les propostes que hi hagi obertes i fent-ne de noves.
    • Pads – Si ja estàs en algun grup, visita els pads i mira els documents que hi ha oberts per si pots ajudar a redactar o traduïr algun article o document, o per participar amb idees als diferents projectes.

No tens clar en què pots ajudar? Vine a alguna de les reunions i et donarem idees (aquí tens el calendari). O escriu-nos un missatge dient-nos que vols ajudar. Sempre necessitem mans i tothom pot aportar el seu granet de sorra!