Estàs aquí: Inici > Participa > Cloud pirata

Cloud pirata

Per a què utilitzem el Cloud?

Utilitzem el cloud com un arxiu públic per a guardar-hi ordenadament tots els documents, actes, cartells, panflets, articles, etc. D’aquesta manera podem conservar un historial de tots els materials que hem anat elaborant i accedir-hi més endavant per consultar-los o si necessitem utilitzar-los.

Com em dono d’alta?

Una part del material que hi ha al Cloud és accessible públicament, una part del contingut només als afiliats, i una altra part només als afiliats que estan col·laborant en algun dels grups de treball. Un cop la teva afiliació es fa efectiva, automàticament se’t dóna d’alta un usuari al Cloud, amb el mateix usuari i contrasenya d’afiliat. Si encara no estàs afiliat, ho pots fer aquí.

Com puc canviar la meva contrasenya?

Pots canviar la teva contrasenya d’afiliat aquí, però t’hauràs d’haver identificat abans. Si no hi has entrat mai i has oblidat la contrasenya, envia un missatge explicant-ho a it-crowd(at)llistes.pirates.cat des de l’adreça electrònica amb què et vas afiliar.

Vull accedir al contingut d’un dels grups de treball però no puc

Abans de poder accedir al contingut que és accessible només als col·laboradors de cert grup de treball hauràs de demanar al coordinador que et vols apuntar en aquell grup perquè te’n doni d’alta. Aquí trobaràs una explicació dels grups que hi ha.

Clica aquí per accedir al Cloud