500 Pirates!

En realitat, més de 500: durant la setmana passada, hem arribat als 506 afilats, tal i com vam poder comprovar ahir mateix.

Fins ara, ens sentíem satisfets amb la nostra presència en les xarxes socials: a Facebook, fa dies que vam superar els 7.500 simpatitzants, essent el tercer partit amb més seguidors de Catalunya; a Twitter tenim més 2.200 de seguidors i creixem a molt bon ritme.

Però el nostre creixement també es dóna fora de la xarxa, i aquests més de 500 afiliats en són una bona prova. A més a més, reflecteixen el nostre avanç en les urnes: en els municipis on hem presentat llista en les eleccions locals, hem multiplicat els vots per tres respecte a les autonòmiques, i hem aconseguit dos regidors.

Un altre aspecte a tenir en compte, i que representa molt bones expectatives, és la diversitat geogràfica d’aquestes incorporacions, cosa que ens augura una bona implantació per tot el territori.

Continuem treballant per convertir en realitat aquestes expectatives, i us convidem a incorporar-vos al projecte de Pirates de Catalunya: junts, piratejarem el sistema!

22 respostes a “500 Pirates!”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)