A new hope

Una nova esperança. He triat aquest títol, perquè avui és un gran dia per a mi. Ha nascut el meu segon fill. Per què aquest títol? Per què una pel·lícula que molts potser coneixeu té aquest títol, i va ser l’any que jo vaig néixer.

Vaig ser pare l’any 2008 per primer cop, i realment em sentia malament per com anaven les coses pel món. I el 2010 vaig conèixer Pirates de Catalunya. I vaig decidir posar un granet de sorra pel futur de la meva filla Ona.

Avui ha nascut el meu segon fill, el Kai, i jo segueixo dins el vaixell que tots els pirates compartim, per crear una nova manera de gestionar, no sols el país, sinó l’autonomia, la ciutat, … De fet, com crear una nova manera de fer política. Com tornar als polítics al seu lloc, que només han d’exercir la voluntat del poble en tot moment.

En l’època actual, estem vivint una crisi, no tant sols econòmica i social, sinó una crisi de valors. S’ha perdut l’educació en molts racons, el sentiment de col·lectiu arreu per on anem, i la voluntat de compartir un mateix espai i unir esforços sembla extingida.

Però en les distàncies curtes em trobo força gent que pensen en el col·lectiu, son educats, comparteixen amb germanor tot allò que tenen. I doncs que ha passat? Que l’egoisme s’ha menjat la societat? Ja no som un col·lectiu, som un JO?

Vinc a reivindicar amb aquest modest escrit, que ha nascut un nou ciutadà, en Kai, un nou ésser humà, no és egoista, és un supervivent, no és egoista, no sap que és el JO, però tot i ser amb sa germana Ona el més important de la meva vida, només són 2 dels més de 7000 milions de motius que tinc per continuar remant, i demanant-vos a tots una cosa.

Podeu ajudar-nos a millorar aquest món? Podem tornar la gestió de la societat al poble? No creieu, que si més no, ells no tenen cap culpa del nostre egoisme? No és mereixen un món millor?

Si us plau pirates, amics, companys, ajudeu-me a ajudar-los i a ajudar-vos. Aquest món nostre només n’és un, i ens el mereixem tots. L’hem de cuidar, i els polítics del segle passat han de transformar-se en pirates, que només executen la voluntat del poble.

Només necessitem que tots fem un petit esforç, que convencem a la gent que hi ha una nova esperança, A NEW HOPE, aquest món, amb els pirates, anirà millor.

Només vull compartir avui la meva il·lusió, felicitat, i ganes de fer d’aquest un món millor.
Gràcies a tots.

Jaume Margalló

7 respostes a “A new hope”

  1. Fabián Plaza on

    Bravo, bravo, bravo.

    Aunque no soy muy creyente, me has recordado una frase de Tagore: “Cada niño que nace es la prueba viviente de que Dios no ha perdido la fe en la raza humana”.

    Pues eso, ¡demostremos que hay motivos para tener fe en la Humanidad! 🙂

    Respon

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)