Acte final de campanya i petició d’apoderats

 

Hola Pirates,

S’acosta el final de la campanya, només unes poques hores ens separen de la jornada de reflexió i de l’hora de la veritat, i hem de fer un esforç més per tancar la campanya a les municipals.

Demà, divendres, 20 de maig, celebrarem l’acte final al Centre Cívic Barceloneta, a partir de les 19:30. Hi participaran en Josep Jover (l’advocat que va tombar la SGAE al Tribunal de Justícia de la Unió Europea), en Javier Cuchi (Blogger), Xavi Vila (secretari General de PIRATA.CAT), Gemma Pomé (secretària) i Juan Irache (candidat per Barcelona). No farem un míting, sinó que parlarem de la situació actual als carrers i a Internet. T’hi pots apuntar i convidar els teus amics en aquest grup de Facebook.

Per als actes a les altres localitats on presentem llista o on candidats Pirata participen en alguna coalició o donen suport a alguna llista (marcat amb *), consulteu el calendari o els blocs específics.

A més, estem configurant l’equip d’apoderats que representin PIRATA.CAT el dia de les eleccions.  Els apoderats, durant la jornada electoral, poden dur emblemes o adhesius amb el nom i les sigles de la candidatura que representen, amb la finalitat d’identificar-se. Poden accedir lliurement a tots els locals electorals, examinar el desenvolupament de la votació i de l’escrutini de qualsevol mesa, formular reclamacions i protestes i demanar certificats. Un cas extrem: si en una mesa no hi ha paperetes de PIRATA.CAT, poden reclamar i arribar a exigir-ne el tancament, si no es pot resoldre el problema des de la Junta Electoral de Zona o la Provincial. Si no hi ha interventors de la seva candidatura en una mesa, poden actuar com a tals i participar a les deliberacions, amb veu, però sense vot.

Si tens ganes d’ajudar-nos, només has d’escanejar el teu DNI i enviar-nos-el, amb el formulari que trobareu a aquesta pàgina, a partit(@)pirates.cat

Per acabar, et demanem que facis córrer la veu sobre el partit. Ho pots fer enviant als teus amics i coneguts els vídeos de campanya de PIRATA.CAT:

Salut i rom!

9 respostes a “Acte final de campanya i petició d’apoderats”

 1. Clay Shentrup on

  I hope that as you work to establish your voting procedures, you will consider using one or more of the following modern voting methods.

  Score Voting – Scores given to the candidates, e.g. 0-10 or 1-5.
  http://ScoreVoting.net/

  Approval Voting – Like Plurality Voting, but voters can vote for as many candidates as they want to. Used extensively by the German Pirate Party.
  http://www.electology.org/approval-voting

  These systems are objectively superior (in most scenarios) to all other commonly discussed single-winner voting methods, according to an objective economic metric called Bayesian Regret.
  http://ScoreVoting.net/BayRegsFig.html

  For multi-winner elections, there are two interesting proportional methods you might consider.

  Reweighted Range Voting
  http://ScoreVoing.net/RRV.html

  Asset Voting
  http://ScoreVoting.net/Asset.html

  Best regards,
  Clay Shentrup
  Secretary, Director – The Center for Election Science
  San Francisco, CA
  clay@electology.org

  Respon

Deixa'ns un comentari

 • (no el publicarem)