Actes campanya 20N

Vine als actes de campanya de Pirates de Catalunya!

Els propers dies ens podràs conèixer a diversos indrets:

 • 4N GIRONA, primer dia de campanya, Gran Berenada Creative Commons on també presentarem oficialment la candidatura gironina. La cita és a les 19h al Centre Cívic Can Ninetes de Santa Eugènia de Ter (c/ Santa Eugènia 146).
 • 4N BARCELONA, se celebrarà l’entrega de premis del primer Festival d’Anuncis  Pirata. La cita és a les 19,45h a la Casa Elizalde (C/ València 302). Durant l’acte es donaran a conèixer els vídeos guanyadors, que passaran a ser els spots electorals per a la imminent campanya electoral.
 • 5N TARRAGONA, a les 16h al Port Halley, Vila-seca: Xerrada cafè, presentació de Pirates de Catalunya més projecció dels vídeos de campanya i el documental #INDIGNADOS.
 • 5N TARRAGONA, a les 18h a La Bretxa, Alcover: hi ha diverses activitats programades, taller d’introducció al programari lliure, passi de vídeos i festa de música lliure, Pirates i Bandolers fent front comú per la Cultura lliure.
 • 6N GIRONA, a les 12h del migdia, Josep Jover, advocat conegut per haver posat contra les cordes l’ SGAE i autor de diverses denúncies contra el conseller d’Interior Felip Puig per l’actuació dels Mossos d’Esquadra contra els Indignats, farà una xerrada al Centre Cultural La Mercè sobre “La policia del segle XXI”, on explicarà de quina manera el poder utilitza les noves tecnologies per al control de les persones i com cada vegada més es vulneren sistemàticament els nostres drets fonamentals. Obrirà la xerrada David Arcos, que farà una introducció sobre la formació del Partit Pirata Suec i com la seva influència va fer que es creés Pirates de Catalunya. El títol d’aquest xerrada és ‘De Suècia a Catalunya. Històries de Pirates’.
 • 6N LLEIDA, a les 11h Trobada a les terres de Ponent al Tropik Café (Pl. Mossèn Jacint Verdaguer, 2) de Lleida. S’explicarà que és Pirates als nouvinguts, com funcionem i que volem. Amb possibilitat d’assistir a la trobada de manera telemàtica, per a que les persones de la província de Lleida que es troben lluny puguin participar de la mateixa, via mumble.
 • 9N BARCELONA, de 19:30 a 21h a Terrassa, xerrada Josep Jover: “El moviment 15M i el seu context jurídic” als Amics de les Arts (Terrassa).

I molts altres actes que podràs consultar en breu mitjançant el calendari. Com per exemple debats i fins i tot alguna festa, estigues atent i vine a gaudir!

3 respostes a “Actes campanya 20N”

 1. kike on

  Hola

  Felicitats a Girona, Tarragona i Lleida per tants actes, llastima barcelona.

  Per cert podeu fer una llista de cartells A4 per imprimir i penjarlos pel carrer?

  Salutacions

  Respon
 2. MDF on

  ¿TERRORISMO DE ESTADO?. Al PPSOE. ¿Indicios de nuevas e inminentes acciones de terror psicológico?. El sábado 29 de octubre un coche se coló hasta la puerta de mi vivienda, giró a toda velocidad y se fue… El domingo siguiente, por la tarde, ardió el transformador de corriente eléctrica que alimenta, junto a una amplia zona, mi vivienda y, curiosamente, estos Servidores de Internet. ¡Casualidades tiene la vida!. Hoy viernes 4 de noviembre de 2011 me han dejado otro anónimo en el buzón: según parece estan intentando prepararnos una encerrona en la Casa Cuartel de la Guardia Civil de A Estrada, es decir hacer que acuda mi hijo por algún motivo y aprovechar para otra vez… Ver:

  http://aims.selfip.org/spanish_revolution.htm

  De una pobre viuda de 79 años acosada desde hace 10 años, atendida en Urgencias tras ser detenida por la Guardia Civil de A Estrada. ¿Me censurarán?

  Respon

Deixa'ns un comentari

 • (no el publicarem)