Amb la teva ajuda fins a Brussel·les i més enllà.

Logo pirates europeus
Queden 66 dies per al 25 de maig, el dia en què definitivament abordarem Europa. Però et necessitem a tu avui per fer aquest somni realitat.
Del 1 al 21 d’abril el govern ens obligarà a aconseguir més de 15.000 firmes; calculem unes 18.000, val més prevenir que curar. I les aconseguirem, perquè cadascun de nosaltres imprimirà més d’un formulari i els emplenarà amb avals de la família, amics, companys de treball, de la universitat o d’allà on trobem gent disposada a lluitar per la democràcia. Tots comptem amb tu  per fer-ho possible. Apunta’t a la nostra llista de correu i digues-li als teus amics perquè ens  donin un cop de mà:
Aconseguir les firmes farà realitat la llista electoral de 54 persones que estem construint mitjançant primàries obertes, en les que has pogut votar i postular-te, sense cap mes limitació que identificar-te amb el nostre ideari pirata. Registrat aquí per a votar:
Aquesta llista de candidatura de la Confederació Pirata haurà de superar més entrebancs i tenim plena confiança en que ho farà, com per exemple amb els 250.000 vots per a que la ciutadania, gràcies al treball col·lectiu, li mengi escons al bipartidisme i a les elits polítiques que ens han portat al austericidi.

Keep calm and vote pirate

La ciutadania surt a guanyar. Estem davant del nostre major repte, un esforç col·lectiu per a fer realitat l’inici d’un camí cap a la defensa y recuperació dels nostres drets i democràcia real, lluitant des de dins de les institucions. Anem a marcar un nou camí que ens permeti recuperar allò que mai ens haurien d’haver arrabassat: la nostra sobirania.
Comptem amb tu. Fes possible que la teva veu retroni a Europa. Avala a la Confederació Pirata  a les Europees 2014.

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)