Aplicació android de ‘Pirates de Catalunya’

Hem alliberat l’aplicació d’Android de Pirates de Catalunya!

Ja la podeu instal·lar-la al vostre terminal amb Android, esperem que us sigui tan útil com a nosaltres. El codi és lliure, el trobareu a github.

Quan s’executa, ens trobem amb dos apartats:

 • Informació: aquí apareixen els articles del bloc, les fotos i els vídeos. Molt útil per estar actualitzat.
 • Calendari: on trobareu els propers actes que realitzarem. Així sabreu quan hi ha trobada, i on acostar-vos a participar a una xerrada.

A més, l’aplicació permet fer servir un widget, on apareixerà l’element més recent:

Ens funciona sense problemes en Nexus One, HTC Desire, Galaxy S, HTC Wildfire, i HTC Legend. Si podeu provar-la en més terminals, sisplau deixeu un comentari. A més, esperem que reporteu problemes, proposeu millores, i envieu pegats 😉

Que us agradaria que fes aquesta aplicació?

33 respostes a “Aplicació android de ‘Pirates de Catalunya’”

 1. Sergi on

  Hola

  Genial!

  Us invito a passar-vos per la comunitat CatDroid, una comunitat que intenta aplegar usuaris, desenvolupadors, dissenyadors, i en definitiva, tots els amants d’Android a Catalunya (ep! es parla qualsevol idioma).

  Allà tenim un sistema per distribuir i provar aplicacions en altres plataformes que els membres pugin tenir. Així podeu anar descobrint com es comporta en altres dispositius Android.

  La web es http://catdroid.org i allà teniu un enllaç al google group on podeu demanar assitencia per publicar-la al repositori.

  Salutacions!

  Respon
  • m13 on

   Si li dones una ullada al codi, veuras que esta possat com el tercer tab (amb un TextView que diu “En breu…”). Simplement s’ha ocultat para que sigui més funcional. Don’t worry!

   Aprofito a dir que aquesta tarda s’han posat opcions de afegir i esborrar els RSS al menu contextual, el que permeteix tindre el propi lector RSS pirata personalitzat 😀

   Respon

Deixa'ns un comentari

 • (no el publicarem)