Col·laboracions entre PIRATA.CAT i CUP

Seguint amb la línia de col·laboració de Pirates de Tarragona amb la CUP local, el passat dissabte, 9 d’abril, vam prendre part en una de les jornades participatives que organitza la mateixa CUP per a elaborar el programa municipal. En aquesta jornada, sota el nom “Noves tecnologies i mitjans de comunicació”, hi van participar diferents grups i associacions relacionats amb les noves tecnologies (Guifi.net, Gnulinux.cat, Softcatalà), mitjans de comunicació (La Directa, La Bicicleta, Pobleviu) i la EcoXarxa Tarragona. Entre tots, vam aportar propostes aplicables en l’àmbit municipal per fomentar la cooperació, la democràcia participativa i les relacions entre la ciutadania i l’administració per mitjà de les Noves Tecnologies.

Es  va crear un espai idoni per a la unió de les diferents propostes dels col·lectius i on va tenir cabuda el debat. Hi va destacar, també, la  presència de ciutadans a nivell individual, molts dels quals varen fer comentaris en el sentit que no s’imaginaven que les tecnologies permetessin dur a terme tantes coses i obrir tantes portes.

Des de PIRATA.CAT vam proposar nou punts relacionats amb el nostre ideari que tenen com a objectiu que les noves tecnologies tinguin finalitats socials i permetin l’apropament de l’Ajuntament a la ciutadania per mitjà de la democràcia directa participativa, la transparència total i la finestreta única, entre d’altres.

La jornada es va tancar de la manera més positiva possible, ja que totes les propostes presentades pels pirates varen ser acceptades per la CUP de Tarragona i seran integrades en el programa municipal. Si voleu conèixer-les en detall, podeu consultar el següent document .

 

Notícia de Ferdinand Franz

17 respostes a “Col·laboracions entre PIRATA.CAT i CUP”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)