Continuem, tot i els pals a les rodes

Tot i els pals a les rodes, continuem. Hem dut endavant aquesta campanya com vam fer amb les autonòmiques: amb imaginació, esforç, il·lusió i uns pressupostos que inspiraven llàstima. Tanmateix, aquí ens teniu, amb els ideals del primer dia, amb les ganes amb que vam començar aquesta aventura encara no fa un any. I ja són, en no arriba a vuit mesos, les nostres segons eleccions.

Ha estat dur (no comptem amb els recursos dels partits que ens han enfonsat en la crisi). Hem patit, també, el joc brut de qui no gasta escrúpols per continuar en la poltrona (ens han boicotejat actes, ens han tapat els cartells, ens han arrencat pancartes que representaven una part molt important del pressupost de campanya). Ens han posat tants pals a les rodes com han pogut. Però hem continuat i aquí ens teniu.

La pancarta que ens van robar

Aquesta és la pancarta que ens van robar

Hem presentat cinc llistes pròpies i hem participat en altres quatre. Hem fet xerrades, hem penjant cartells, hem repartit enganxines i tríptics. Hem parlant, de tu a tu, amb els ciutadans i els hem portat el nostre missatge, els hem fet arribar la nostra visió, les nostres opinions, les nostres idees sobre com arribar a una democràcia digna d’aquest nom i transparent. Hem ofert les nostre propostes, senzilles i fàcilment comprensibles —democràcia directa, administració transparent— per acabar amb la corrupció generalitzada del sistema d’administració local, per acabar amb l’allunyament entre les institucions i els ciutadans. Els hem explicat qui som i què volem.

Ara, s’acosta l’hora de la veritat. Diumenge votarem i votareu. És clar, us demanem que voteu PIRATA.CAT o alguna de les llistes on participem o que recolzem. Però, si no teniu la sort de viure en algun dels municipis on ens presentem, us suggerim que feu una ullada a totes, totes sense deixar ni una, les candidatures que es presentin a la vostra ciutat, al vostre municipi. Us suggerim, us demanem, que feu un esforç més per trobar una llista, una proposta, que us agradi. Si no podeu votar PIRATA.CAT, de segur que us queda la possibilitat de donar el vostre suport a algun partit o llista que defensi un valors similars, coincidents almenys en part. En qualsevol cas, voteu, diumenge, per encetar un canvi en el sistema. Si hi busqueu, de segur que hi trobareu alguna llista molt més digna que les dels partits que ens estan enfonsant més i més en la crisi.

 

Això sí: tots els que en teniu l’ocasió per canviar el sistema, no la deixeu escapar:

voteu PIRATA.CAT !

8 respostes a “Continuem, tot i els pals a les rodes”

 1. patxigu on

  Ánims!! al meu poble (Sant Esteve de palautordera.Vallès Oriental) no hi ha la vostra candidatura, però votaré a la CUP, que té algunes propostes semblants (Son los menos malos).
  Salutacions des del Montseny

  Respon
  • Capità Pirata on

   Interessant.

   Podeu fer servir els comentaris per a dir a qui votar al vostre municipi (i per què), així la gent pot agafar idees.

   Preneu nota, i a les properes municipals podreu proposar que donem suport a aquests partits!

   Respon
 2. Ender on

  Som-hi pirates! A veure si per les pròximes locals sou també a Badalona, que som uns quants naufrags esperant la vostra tripulació.

  Respon

Deixa'ns un comentari

 • (no el publicarem)