Crida a la Pirateria!

Salutacions, pirates!
Han passat poques setmanes des de la nostra primera assemblea i tornem a estar amb les bateries carregades per enfrontar-nos a nous reptes.
Abans que res vull agrair-vos el compromís amb Pirates de Catalunya: el fet que creieu en aquest projecte, que és de tots, ens dóna força. Hem fet molt més que un primer pas: no només ens hem legalitzat com a partit, sinó que, a més a més, hem pogut presentar una candidatura amb cara i ulls per a unes eleccions autonòmiques en molt poc temps, amb llistes a les quatre circumscripcions. I ara toca, encara més, un altre esforç: ara toca mantenir l’empenta amb què vam començar aquest projecte buscant un futur amb més llibertats i enteniment.
S’acosta una altra fita democràtica. Cal que la gent hi participi i posi de la seva part per poder presentar candidatures locals per a les eleccions del proper mes de maig. Ja hi ha un equip treballant en contacte amb altres partits amb els que podem ser afins, compartint el nostre coneixement i ideari i enriquint-nos amb les seves experiències, i diverses agrupacions locals s’hi han posat en marxa.
Com veieu, no parem, no estem quiets i seguim endavant. Però necessitem més mans per a poder albirar uns objectius més grans i amb més ambició; necessitem que hi prengueu part en la mesura de les vostres possibilitats, ja sigui traduint textos, fent-nos arribar notícies de l’àmbit que afecta al nostre ideari, posant-nos en contacte amb entitats o partits polítics amb els que poguem establir-hi relacions, parlant a la gent sobre el nostre programa, buscant llocs on fer xerrades… Com veieu , les opcions són moltes, tot depèn de les ganes que hi tingui cadascú.
Els pirates només podem anar cap a amunt

Els pirates només podem anar cap a amunt

Si voleu que ens embarquem tots plegats en les properes eleccions, poseu-vos en contacte amb el correu del partit (partit@pirates.cat) explicant quina és la vostra situació, què podeu aportar i fins a quin punt us podeu comprometre (però no existeix cap promesa ni cap lligam que us obligui a anar més enllà d’on la vostra voluntat us dicti) , i ben aviat us orientarem a algun dels diversos grups de treball que hi ha en marxa.
Us hi esperem!
Xavi Vila
Secretari general

16 respostes a “Crida a la Pirateria!”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)