Desembarcament Pirata a Catalunya!!!

Els temps canvien i els canvis arriben a tot arreu: ara li toca a la política.

Un grup d’intrèpids, molt descontents amb la situació política actual, ens hem trobat i estem unint forces per fer-nos sentir i abanderar les llibertats civils, la presumpció d’innocència, potenciar la cultura, millorar l’educació i reduir l’escletxa digital, a més, som del poble i treballem per tothom.

Aquest es l’inici del Partit Pirata de Catalunya. Una iniciativa política que pretén sacsejar els fonaments mateixos de la democràcia, tal i com està entesa avui en dia, i fer que aquesta sigui més lògica, humana i participativa. Vol implicar a tot el poble en les decisions, retornant el poder a qui li hauria de pertànyer des dels inicis, al mateix poble. Busca evitar els xecs en blanc a partits polítics que, un cop al poder, es desentenen del seu ideari i del seu programa electoral, incomplint promeses i aïllant-se de les necessitats reals dels electors.

El Partit Pirata de Catalunya, de sigles PIRATA.CAT, neix com a un partit autònom implicant-se de ple en la xarxa de Pirate Parties International, unint forces pel mateix fi; però el Partit Pirata treballarà de forma més focalitzada a Catalunya i a tots els seus municipis, comprenent la idiosincràsia de la terra i comunicant-se i rebent la informació del poble català.

Som un equip jove, molt dinàmic i amb moltes ganes de treballar i fer-se sentir, disposat a tot, cansats de la desafecció dels partits “tradicionals” fet que ens ha donat força per tal de, com una ona, sacsejar la política actual amb el suport del poble.

Tenint en compte que els pirates “romàntics” eren assemblearis, s’escoltaven i entre ells decidien lo que era millor per a ells (bona companyia, rom i una brisa fresca, què més es pot demanar?), amb aquesta idea organitzativa i amb l’objectiu de lluitar contra estructures imposades que no fan si no perjudicar-nos, anem fent reunions per tal d’organitzar-nos i repartir feina, trobades a on esteu benvinguts i podeu introduir-vos de ple al moviment Pirata.

Subtituint els mars per on navegaven els pirates antigament, nosaltres fem sevir les noves tecnologies per fer-nos sentir, un lloc que els partits tradicionals encara no han aconseguit entendre a un nivell adequat. A partir del 5 de setembre, anirem a fer trobades arreu de Catalunya.

Els pirates lluitàven contra un poder imposat, fent-se sentir i no doblegant-se als seus desitjos. Nosaltres lluitem contra la reducció dels drets als que ens estem veient sotmesos avui en dia, contra els abusos tant d’algunes administracions com algunes empreses privades i busquem que el poder del poble, torni a residir en ell mateix.

Desitjem tenir-vos al nostre costat en el moment que el vaixell Pirata entri al Parlament, voleu venir? Us hi esperem!

12 respostes a “Desembarcament Pirata a Catalunya!!!”

 1. Julia on

  INCREÏBLE!! Me’n alegro molt de la vostra aparició! 😀 Sou el primer partit que té per bandera el que tants i tantes catalanes volem: El dret a decidir.

  Teniu el meu vot Pirates!!

  Una forta abraçada desde Tarragona ^^

  Respon
 2. Gerard89 on

  jejejeje boníssim lo dels pirates “romàntics”… els originals inventors de la democràcia. Al llegir noticies sobre vosaltres dubtaba si el nom del partit era o no adient, se que es tot un moviment internacional de Partits Pirates arreu del món, però el nom sembla que sigui de broma… ara veig que a més a més de ser trencador, te el seu sentit amagat

  Molts ànims Piratess!!! 😀 Arrrrrrhh!!! xD

  Respon
   • Giorgio Grappa on

    No és broma: el pirata, des del relat de Lord Byron del mateix títol (The Corsair, d’acord, no és exactament el mateix), és un personatge central, clau, en el moviment romàntic, sobretot en la literatura. Després, Hollywood el va acabar de popularitzar (banalitzant-lo un poc, una llàstima; però també l’ha fet molt més divertit i amable), i això s’ha d’aprofitar.

    Salut i ROM!

    Respon
 3. Jaume on

  Doncs me n’alegro molt, per fi una alternativa, con el poble manté el poder. M’agrada la inciativa, i desde Reus us donaré suport. I si cal intentarem implicar-nos.
  Salut i força!

  Respon
 4. pirate Jordi on

  mmm… es així com varen començar el grup socialista ??
  Hi haura corrupció, o , hi ha corrupció al grup pirata ??
  no se per que, pero “to prove oneself right or wrong, we have no other chance but to inject right or wrong energies into the stream of life…”

  un saludo, i no us ho prengueu malament! crec en la vostra iniciativa pero no puc ignorar la historia…

  gràcies i que la força positiva sigui amb vosaltres!!

  Respon
  • Elías on

   Algún día, serán los gobernantes los que teman al pueblo. Estamos en un momento de cambios, y ese día se está acercando.
   Esclavistas romanos, derecho de pernada feudal, explotación obrera… la historia se repite: mueren estructuras viejas, y nacen otras nuevas; más democráticas, y poco a poco, más humanas.

   Los piratas se lanzan a la mar sabiendo que no tienen nada que perder. ^^

   Respon
 5. VICTOR TORRES on

  Ya teneis otro voto, lo que sea por el cambio, por que el pueblo decida y por ser un partido transparente, os felicito.
  Para llevar el barco a buen puerto tenemos que remar todos.

  Respon

Deixa'ns un comentari

 • (no el publicarem)