Dissabte, 11 de juny, Manoli Martín, primera regidora Pirata, pren possessió del seu càrrec

Aquest dissabte, 11 de juny, prendrà possessió del seu càrrec la Manoli Martín, primera regidora pirata de l’estat espanyol. Manoli feia part de l’agrupació Imagina’t, que ha obtingut dos representants.

L’acte tindrà lloc a l’Ajuntament, a les 12 hores. Hi assistirà una delegació de Pirates de Catalunya, tant per recolzar a la Manoli com per col·laborar en l’atenció als mitjans de comunicació que s’hi vulguin apropar.

Pirates de Catalunya s’ha convertit en el setè partit pirata del món en aconseguir representació, després d’èxits com el de Suècia o l’Alemanya, on han estat escollits dos eurodiputats i més de cuarenta regidors, respectivament.

La presència de la Manoli a Sant Fruitós i la de l’Aleix Madrid a Santa Coloma de Gramenet (aquest darrer entrarà a l’Ajuntament d’aquí a tres anys per la rotació de regidors a la formació Gent de Gramenet) permetrà a PIRATA.CAT posar en marxa els mecanismes de democràcia directa que ja funcionen en el si del partit, així com defensar la resta de punts de l’Ideari Pirata: transparència, lliure accés a la cultura i privacitat, entre d’altres.

 

Us convidem a assistir a aquest acte històric!

19 respostes a “Dissabte, 11 de juny, Manoli Martín, primera regidora Pirata, pren possessió del seu càrrec”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)