Donem la volta al parlament en 80 dies

Com ja sabeu, s’han convocat les eleccions al Parlament de Catalunya per al proper 28 de novembre, tenim vuitanta dies. Des de PIRATA.CAT estem treballant a tota màquina per poder presentar-nos-hi amb la feina i els deures ben fets, per assumir la responsabilitat que la gent decideixi donar-nos i competir amb qualsevol dels partit polítics tradicionals.

Us convidem a la participació!

Coneixem l’elevat grau de desafecció de la ciutadania envers els polítics, nosaltres també ho compartim: per això, s’ha creat PIRATA.CAT. Tanmateix, recuperar la participació és el que permetrà que la gent sigui representada d’una forma més veraç, justa i honesta. Obtenir representació permetrà defensar els drets civils (amenaçats en aquest moment); defensar la circulació de la informació, la cultura i el coneixement (imprescindible per una educació de qualitat, per al progrés de la ciència i de la tecnologia), i defensar  la societat allà on uns esquemes de política i de gestió ancorats en el segle XIX, que ja no ens fan servei al segle XXI.

Us animem a que informeu als vostres amics, familiars, companys de feina, a qui se us acudeixi!, de la candidatura de PIRATA.CAT, el nostre  ideari, les vostres intencions de vot; expliqueu-los que estem oberts a que ens preguntin qualsevol dubte: així ens ajudaran a arribar al parlament d’aquí a 80 dies. Confiem en la vostra participació; penseu que de mica en mica s’omple la pica, i només calen 90.000 vots per entrar al parlament!

Volem un sistema polític realment representatiu, volem que els impostos es gestionin com cal, que no es malbaratin sistemàticament. Sabem que ens espera un camí difícil; però estem convençuts que tots junts hi arribarem.

Si penseu que el sistema actual és obsolet i injust, que no us representa, sou pirates! Compartim aquest vaixell, tot just ara comença una aventura que durarà vuitanta dies! Tots junts tenim la força per canviar el que vulguem, encara que ens hagin fet creure que no.

Recordeu: tenim dret a decidir-ho tot. Endavant, pirates!

11 respostes a “Donem la volta al parlament en 80 dies”

 1. Rick on

  Si no entenc malament, teniu tots els permisos i us hi presenteu, és així?

  Si és així aquí teniu un que us votarà i que farà campanya a favor vostre

  Salut

  Respon
 2. Isabel de Y. on

  Hola, Pirates:

  acabo de saber de vosaltres, he llegit l’ideari al web i m’agrada. En el fons i des de sempre, crec que jo també ho sóc, M’agrada la vostra iniciativa i la seguiré. Reconec que desconfio. Sóc Pirata Vella i he vist massa coses, però la veritat és que despreneu una alenada d’aire fresc. Així doncs, teniu una Pirata més al vostre costat. A l’abordatge de la democràica directa!

  Respon
  • Papapep on

   Això que comentes, és el més divertit de tot, Isabel. Que molta gent en llegir de què va això, pensa: ostres, si jo fa temps que penso el mateix! XD
   Es veu que, en el fons, la majoria som pirates 😉

   Salut i benvinguda!

   Respon
  • Papapep on

   Esperem que en breu hi hagi un grup a Girona, que no és el Bages ni l’Osona, però potser et cau més aprop que Barcelona. I sí, a Barcelona i Valls ja tenim dos grups molt actius.
   Esperem que a mida que se’ns vagi coneixent i la gent es vagi afegint, se’n vagin creant per tot el territori.

   Salut!

   Respon

Deixa'ns un comentari

 • (no el publicarem)