El meu vot

Si a l’agost d’aquest any algú m’hagués dit que en aquestes eleccions em presentaria com a candidata d’algun partit per la demarcació de Lleida li hauria etzibat o bé que no em coneixia gaire o bé que havia begut massa.

Avui, a 22 de novembre del 2010, m’he afiliat a un partit, em presento per la demarcació de Lleida i ja he votat: PIRATA.CAT, per ser concreta.

Les dues darreres convocatòries electorals no vaig anar al col·legi electoral per exercir el meu dret democràtic. Estava tipa que els vots en blanc no comptabilitzessin per res, tret de fer guanyar més vots a gent que jo no havia escollit.

A l’agost d’aquest any vaig descobrir que un nou partit es presentava: PIRATA.CAT

I ara per què pirata? Doncs perquè crec en la Declaració Universal dels Drets Humans, perquè crec que en l’era actual la democràcia directa és possible, perquè vull més transparència i un govern obert, perquè, com a ciutadana que passa més de vuit hores al dia a la xarxa, crec que la llibertat que hem assolit tots i cadascú de nosaltres en la xarxa s’hauria de mantenir sense dependre de cap govern, empresa o lobby. Perquè no vull haver-me de definir, ni d’esquerres ni de dretes, ni catòlica ni protestant, ni nacionalista ni cap altre -ista. Però sobretot perquè vull poder decidir-ho tot!

Aquest cop vindrás?

Aquest cop aniràs al col·legi electoral?

anna martí gómez

11 respostes a “El meu vot”

 1. kike on

  Hola

  Els meus motius per votar Pirata

  1.Aquesta classe política no es sostenible, podem pagar ni els seus sous (per cert si tenim algú diputat vull que especifiqui totes les dietes), ni la seva incompetència (molts no tenen ni estudis i estic parlant de ministres), ni les seves corrupteles, son la nova noblesa, amb càrrecs que passem de pares a fills a la resta de la família. De fet com entréssim molts partits al parlament el primer que farien es reformar la llei electoral per fer-nos fora.

  2.Aquesta crisis es sistèmica, i l’última la del 1930 es va saldar amb WWII i al nostre país amb Franco. Es important votar opcions democràtiques o pot venir un nou “nacional-socialisme” . De tant en tant es bo veure “intereconomia” per adornar-te que no estem tant lluny. A més d’aquesta crisis podem sortir amb més Europa o trencar-la, i estar dins d’un partit europeu potser motl important.

  3.La següent crisis, peak everything (per que ja sabem si primer serà el petroli, els aliments, l’agua, l’urani etc), es juguem la supervivència de l’espècie, i necessitem polítics, científics, economistes, molt millors i els necessitem ara. (http://www.youtube.com/watch?gl=ES&hl=es&v=F-QA2rkpBSY)

  En fi, sort a tothom i intenteu aconseguir fins a l’útim vot.

  Respon

Deixa'ns un comentari

 • (no el publicarem)