Els dos primers regidors pirates

Els Pirates de Catalunya hem assolit la nostra primera victòria: Na Manoli Martin, candidata pirata dins la llista «IMAGINA’T Sant Fruitós AM», de Sant Fruitós de Bages, ha aconseguit el primer càrrec electe del partit.

Manoli és, així, la primera regidora pirata de tot l’estat espanyol anant com a número dos de la llista Imagina’t Sant Fruitós AM, i entra a l’Ajuntament en haver obtingut, aquesta agrupació municipal, un 11,66% del vots emesos en aquesta població.

Manoli amb en Xavi Vila

Na Manoli amb en Xavi Vila

Certament, aquesta victòria pot semblar petita comparada amb fites d’altres partits; però no ho és pas tenint en compte que Pirates de Catalunya té poc més de set mesos de vida. I no només és la confirmació del nostre creixement, sinó que la considerem una gran oportunitat per a posar en pràctica el que proposem: Sant Fruitós de Bages tindrà l’oportunitat d’utilitzar el sistema de democràcia directa.

La segona victòria correspon a la candidatura presentada a Santa Coloma en recolzament a Gent de Gramenet, que ha obtingut dos regidors. Donat que els candidats d’aquesta llista van ocupant per torns els llocs de regidor obtinguts, d’aquí a tres anys tindrem un segon regidor pirata, l’Aleix Madrid, en aquesta localitat. Gent de Gramenet ha obtingut més vots que Convergència i Unió.

A més a més, hem triplicat els nostres resultats a Barcelona, passant de 1.767 vots (0,25%) a 4.659 (0,77%). A L’Hospitalet ens hem multiplicat per quatre, de 0,24% a 0,99%. A Lleida de 0,23% a 0,80%. A Mataró de 0,20% a un esplèndid 1,19%. I a Mollet, de 0,20% a 0,83%. Amb candidatures a només cinc ciutats, hem igualat, fins i tot superat lleugerament, el nombre de vots que vàrem obtenir per a tota Catalunya a les eleccions autonòmiques de 2010.

Des de Pirates de Catalunya donarem tot el nostre suport a aquests regidors per demostrar que la democràcia directa es pot aplicar en benefici de tota la societat. Així mateix, aprofitem per agrair tots els que han col·laborat amb el partit, ja sigui com a candidats, activistes o de qualsevol altra forma. El seu esforç ens ha permès arribar a obtenir aquest resultat.

59 respostes a “Els dos primers regidors pirates”

  1. Jagstpirat on

    Gratulation aus Deutschland nach Spanien!!! Wir sind stolz, solch tolle Piraten in Europa zu haben. Und alles nach nur 7 Monaten.

    arreglat!

    Respon

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)