Encarant les pròximes eleccions

Com ja sabreu, el president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, ha anunciat que les eleccions generals es celebraran el 20 de novembre d’enguany. Això vol dir que cal posar-se en marxa immediatament, que se’ns ha girat feina.

Aquesta serà una travessia encara més intensa que les anteriors. Vàrem fer un bon inici a les autonòmiques, hem crescut a les municipals i ara volem superar tots junts els reptes d’aquests comicis generals. En primer lloc, cal superar la nova barrera electoral: recollir el 0,1% de signatures d’avaladors del cens electoral de cada provincia. I, com sempre, volem fer tot el possible per ser presents a les quatre províncies catalanes.

De moment encara no es poden signar els avals, però per tenir-ho tot llest quan arribi l’hora, ens podeu deixar les vostres dades en aquesta pàgina i així que s’obri el procés, que ben probablement durarà menys de dues setmanes, ens posarem en contacte amb vosaltres. Com sempre, us animem a compartir l’enllaç amb amics, companys, família, i tots aquells que creieu que ens vulguin avalar.

Simultàniament al tema de les signatures, haurem de fer una gran campanya. I el boca a orella és el que millor funciona. Parleu de política, no només de Pirates, amb la gent que us envolta. La política és al centre de les nostres vides, vulguem o no, així que si volem canviar el sistema, l’hem de conèixer i ser conscients de què tenim al nostre abast per a fer-ho.

Per això, no dubtis en actuar, i sense perdre temps. Seran quatre mesos de molta feina: mou-te, vine a les reunions, aporta per a la campanya i informa’t de en què pots ajudar-nos. T’hi esperem!

10 respostes a “Encarant les pròximes eleccions”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)