Engeguem el projecte «Pirates a bord!» (PAB!)

Sovint, la gent ens demana, així com qui res: «En què puc ajudar-vos?».

Aquesta pregunta, que de sortida sembla tan innocent, és realment un maldecap per a qui l’ha de respondre. Resulta que, tasques a fer, en tenim un munt (i no paren de sorgir-ne de noves), però repartir-les no és tan simple. Una pregunta llençada a «l’èter» d’aquesta manera, amb tan poca definició, està abocada al fracàs, atès que el que pregunta, amb tota la bona voluntat del món, no s’explica, i el que respon no té cap pista per encertar-la. Per a poder-la respondre amb un mínim d’encert i no provocar un resultat desastrós, es necessita un coneixement previ de les capacitats, formació i preferències de la persona que l’ha emès.

A fi de poder girar la truita al problema, donar feina de manera realista i efectiva a qui vol ajudar i, simultàniament, aconseguir que més gent s’impliqui en el moviment pirata amb un mínim de garantia de continuitat, hem encetat el projecte «Pirates a bord!» (PAB!).

Ho plantegem de manera tan simple com un llistat de tasques a fer, agrupades pel grup de treball que les coordina, on es descriu breument quina és la feina a desenvolupar i amb qui s’ha de contactar per a poder comentar i valorar si la persona està interessada en la col·laboració.

Esperem que això ens ajudi a tots, a les persones que voleu ajudar i no sabeu en què, i a nosaltres, que ens surt la feina per les orelles i no sabem a qui delegar-la, que no tenim temps per a fer-la o, molts cops, no en tenim la formació o la experiència necessàries per a dur-les a terme.

Si us plau, feu un cop d’ull de tant en tant al llistat, per veure si hi ha alguna feina que us sigui d’interès, i no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per parlar-ne —sense cap compromís, evidentment.

Us esperem a coberta amb el vent tocant-nos la cara!

 

Crida d’en Papapep

11 respostes a “Engeguem el projecte «Pirates a bord!» (PAB!)”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)