Manifestació contra les retallades en cultura

No retalleu la cultura

Des de No retalleu la cultura han creat una galeria d'imatges de suport. Aquesta és una col·laboració de Clara Herreros.

El passat dilluns 21 de març tingué lloc a la plaça dels àngels, davant del MACBA, a Barcelona una manifestació  sota el lema “No retalleu la cultura!”La mobilització fóu una iniciativa de diversos col·lectius vinculats a la cultura i la literatura que, a més, han creat una campanya sota el mateix lema.

L’objectiu de la campanya és mostrar el rebuig a les retallades pressupostàries que ha fet enguany la conselleria de cultura el govern de la Generalitat.
A Pirates de Catalunya també estem convençuts que, tal com afirma el manifest, la cultura ha de ser un dret universal, i reduir-hi la inversió  suposa un greuge tant a nivell econòmic com social.
A més, és un greu entrebanc cap a un futur  que, si volem que sigui prósper, ha de passar inevitablement per una societat de la informació, la cultura i el coneixement i on, enlloc de retallar les inversions, es facin molt més raonables i transparents.
A la campanya hi han donat suport entitats i persones a títol individual i us animem a tots i totes a adherir-vos-hi i també a participar-hi, com no, amb una bona dosi de creativitat.
Col·laboració: Aida Regi

8 respostes a “Manifestació contra les retallades en cultura”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)