Municipals 2011: llistes presentades

Com ja sabreu, dilluns es tancava el termini per presentar les llistes electorals a les municipals que se celebraran el 22 de maig. Ahir, dimarts, vam estar recollint les darreres confirmacions i ens enorgulleix comunicar-vos que Pirates de Catalunya ha completat cinc llistes pròpies, a més de participar en altres quatre.

Les poblacions on hem aconseguit presentar llista són:

 • Barcelona (amb Juan Irache com a cap de llista)
 • L’Hospitalet (amb David Esteve)
 • Mataró (Marco Antonio Rodríguez)
 • Lleida (Sandra Bertolín)
 • Mollet (Francisco Cervera).

A més a més, diversos companyes i companyes pirates estan presents en llistes de:

En total, més de 165 candidats defensaran el missatge pirata amb el doble objectiu d’obtenir representació i de continuar donant-nos a conèixer com una alternativa viable a un sistema que cau a pedaços. A tot arreu, la proposta d’implementar sistemes de participació ciutadana a nivell local està despertant interès i adhesions.

Les probabilitats d’obtenir representació són molt altes, així que esteu atents, pirates, perquè no trigarem gaire a necessitar la vostra col·laboració i la vostra participació en la campanya: entre tots, ho aconseguirem.

22 respostes a “Municipals 2011: llistes presentades”

 1. molletana on

  És esperançador que surti gent nova, amb idees i ganes de canviar les coses. Necessitem molts canvis. Compteu amb el meu vot. (Molletana)

  Respon

Deixa'ns un comentari

 • (no el publicarem)