Necessitem apoderats pirates!

Saps que implica ser apoderat? Vols saber quines funcions tenen el dia de les eleccions?

Els apoderats poden dur emblemes o adhesius amb el nom i les sigles de la candidatura que representen, només amb la finalitat d’identificar-se com a apoderats, sense que això constitueixi propaganda electoral.

 • Han d’identificar-se amb la credencial i DNI.
 • Els apoderats per a votar ho han de fer a la mesa on figuren censats.
 • Poden accedir lliurement a tots els locals electorals, examinar el desenvolupament de la votació i de l’escrutini de qualsevol mesa, formular reclamacions i protestes i demanar certificats. Exemple pràctic: si en una mesa no hi ha paperetes pirates poden reclamar!
 • Si no hi ha interventors de la seva candidatura, poden actuar com a tals davant la mesa, i participar a les deliberacions amb veu però sense vot.

Per fer-te apoderat, només has de portar la fotocòpia del teu DNI i el formulari, i enviar-ho a partit (@) pirates.cat

Moltes gràcies!

11 respostes a “Necessitem apoderats pirates!”

 1. Enric on

  Seria convenient deixar una mostrat del document complimentada per poder tenir-la com a referència, amb potser uns petits aclariments per les dades que puguin ser mes confuses.

  Respon
 2. Joan on

  Només es necessiten apoderats per el tema de les paperetes i per si hi ha alguna irregularitat?
  Què passa si no hi ha prous apoderats pirates?
  Han d’estar tot el dia allà?

  Respon
  • David on

   Diria que no fa falta estar tot el dia, sinó que pots anar quan vulguis; sobre tot, quan pots anar a múltiples locals, sense restriccions, a comprovar com rutlla tot.

   Respon
 3. Sr.Oriol on

  Bona tarda, jo sóc de Castellciutat, un poblet al costat de la Seu d’Urgell (Alt Urgell). Sovint no hi ha paperetes d’algun que altre partit en alguns col·legis electorals, la qual cosa hem sembla molt greu. Diumenge intentaré vindre al vostre local a les 5 de la tarda perquè he vist que teniu reunió, així que vindre a treure el cap amb el meu DNI i així m’acabeu d’explicar això dels apoderats i qui sap potser m’acabo implicant més i tot.

  Felicitats per portar a les nostres terres aquesta fabulosa idea que ja comença a triomfar en alguns països.

  Salut!

  Oriol

  Respon

Deixa'ns un comentari

 • (no el publicarem)