Necessitem la teva ajuda

Versió en castellà

Hola pirata,

Com ja deus saber, Pirates de Catalunya porta ja tres anys funcionant i amb tu som més de mil pirates que lluitem per aconseguir una democràcia participativa, transparent i garant dels drets humans.

No és una tasca fàcil, però, gràcies a la feina de molts, avancem i aprofundim dia rere dia en les idees sobre les que es sosté aquest moviment, buscant sol·lucions als problemes i reptes als que s’enfronta la nostra societat. El projecte agafa forma i s’expandeix imparable. La Confederació Pirata, acabada de formar a nivell estatal, la creació de grups territorials a Catalunya i la futura oficialització del primer Partit Pirata Europeu el mes de març, són proves de que el moviment pirata està assolint noves dimensions. Dimensions que, potser, ara mateix ens van grans.

Som una organització sense ànim de lucre, coordinada de forma horitzontal i transparent, on les decisions es prenen entre tots. Tots som voluntaris, ningú fa res per guanyar diners o en benefici d’interessos personals. Però el partit necessita finançament per poder continuar, i el fet de no tenir seu, la impossibilitat de finançar accions, campanyes o esdeveniments fa impossible que poguem créixer. El motiu pel qual t’escrivim aquestes paraules és simple: necessitem la teva ajuda.

És important que entenguis que cap aportació és petita en una situació com aquesta: una quota voluntària de 10-15 euros mensuals, o fins i tot trimestrals, marca la diferència. Pots consultar el nostre esborrany de pressupost per al 2014 i l’estat dels nostres comptes en qualsevol moment.

Som 100% transparents, i ho serem sempre.

T’animem encaridament a participar, en la mesura que puguis, en aquest projecte. El moviment pirata el fem tots i sense la teva aportació no podem fer front als reptes que ens ofereix el futur.

Per posar-te una quota periòdica voluntària: https://xifrat.pirates.cat/commons/qvolunt

Per fer una donació puntual: https://pirates.cat/donatius/

Per Nadal, regala democràcia i llibertat. Ells, els nostres governants, mai no ho farien.

Gràcies pel teu temps. Salut i rom!

Pirates de Catalunya

561677_459359327434128_168532721_n


Versión en castellano

Hola pirata,

Como ya sabes, Pirates de Catalunya lleva ya tres años funcionando y junto a ti somos más de mil piratas luchando para conseguir una democracia participativa, transparente y garante de los derechos humanos.

No es tarea fácil, pero gracias al trabajo de muchos, avanzamos y profundizamos más día tras día en las ideas sobre las que se sostiene este movimiento, buscando soluciones a los problemas y retos a los que se enfrenta nuestra sociedad. El proyecto toma forma y se expande imparable. La recién formada Confederación Pirata a nivel estatal, la creación de grupos territoriales en Catalunya y la futura oficialización del primer Partido Pirata Europeo en marzo, son pruebas de que el movimiento pirata está alcanzando nuevas dimensiones. Dimensiones que, quizás, nos vienen grandes ahora mismo.

Somos una organización sin ánimo de lucro, coordinada de forma horizontal, transparente y donde las decisiones se toman entre todos. Todos somos voluntarios, nadie gana dinero ni colabora en beneficio de intereses personales. Pero el partido requiere de financiación para poder seguir adelante y la falta de sede, la imposibilidad de financiar acciones, campañas o eventos imposibilita nuestro crecimiento. El motivo por el que te escribimos estas palabras es simple: necesitamos tu ayuda.

Es importante que entiendas que no hay aportación pequeña en una situación así: una cuota voluntaria de 10-15€ mensuales, o incluso trimestrales, marca la diferencia. Puedes consultar nuestro borrador de presupuesto para 2014 y el estado de nuestras cuentas en cualquier momento.

Somos 100% transparentes y lo seremos siempre.

Te animamos encarecidamente a participar, en la medida que puedas, en este proyecto. El movimiento pirata lo hacemos todos y sin tu aportación no podremos hacer frente a los retos que nos depara el futuro.

Para ponerte una cuota periódica voluntaria: https://xifrat.pirates.cat/commons/qvolunt

Para hacer una donación puntual: https://pirates.cat/es/donatius/

Estas navidades regala democracia y libertad. Ellos, nuestros gobernantes, nunca lo harían.

Gracias por tu tiempo. ¡Salud y ron!

Pirates de Catalunya

5 respostes a “Necessitem la teva ajuda”

 1. pinger on

  Mirant els pressuposts, una gran quantitat del gast es en viatges, no es possible fer gran part d’aquestes reunions directament per internet a través de videoconferència?

  Respon
  • Capità Pirata on

   Tens raó, i la gran part part de les reunions les fem per videoconferència. Tot i això, a vegades és imprescindible veure’s cara a cara amb altres pirates, i altres vegades cal signar físicament algun document.

   Respon
 2. Neev on

  Hola,
  siusplau activeu un compte de Bitcoins també per fer els donatius, encara que no sigui gaire, podré fer una petita aportació.
  Gràcies.

  Respon

Deixa'ns un comentari

 • (no el publicarem)