Nova votació a l’IdeaTorrent: què ha de fer Pirates el 6M?

A partir del dia 7 de gener a les 14 hores, i fins al dia 12 de gener a les 14 hores, els afiliats de Pirates de Catalunya estan cridats a participar en una consulta en línia per decidir l’acció del partit de cara a les més que probables eleccions del dia 6 de març. Davant d’aquests comicis, es plantegen dues opcions a tenir en compte:

1) Renunciar a presentar-se en solitari:

Aquesta primera votació és binària, i votar en positiu significa “no vull que Pirates es presenti en solitari a les eleccions”. Si aquesta opció rep 2/3 dels vots emesos com a positius, s’entendrà que la militància aposta per no presentar-se en solitari a aquestes eleccions. En cas contrari, s’entendrà que la militància vol que Pirates es presenti en solitari.

2) Intentar crear un espai de confluència o participar simultàniament en dues candidatures assembleàries

Aquesta votació intenta recollir l’esperit de pluralitat que sempre ha definit a Pirates de Catalunya. Donada la nostra experiència en els àmbits municipals amb diverses confluències i partits de caràcter assembleari com són “En comú” i “CUP-Crida Constituent”, es provarà de fer una candidatura conjunta amb aquests dos espais, a la qual Pirates donaria suport. En cas que no fos possible, es permetrà la creació de sectorials, que podran fer ús de la marca “Pirates” i crear un logotip que no es confongui amb l’oficial del partit, per poder participar en aquelles candidatures que siguin compatibles amb el nostre ideari. Aquesta proposta respecta la legalitat, ja que el partit no signarà cap llista electoral. Si alguna candidatura rebutja la participació d’una sectorial o grup pirata, això no impedirà que les persones a títol individual hi puguin seguir participant.

Trobareu la votació a l’enllaç següent: http://xifrat.pirates.cat/ideatorrent/idea/330/

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)