Oberta la votació per donar suport al manifest “Per les llibertats, avancem!”

Pirates de Catalunya ha rebut el missatge de donar suport institucional a la campanya “Per les llibertats, avancem!”, promoguda des de la CUP – Poble Actiu (candidatura amb la qual Pirates comparteix espai a Cornellà de Llobregat, Barcelona o Burjassot). Com amb la majoria de manifestos que no estan directament relacionats amb l’ideari, s’obre una votació per conèixer el parer de l’Assemblea.

Al preàmbul del manifest es diu el següent:

Davant dels requeriments i citacions a càrrecs electes i institucions creiem que hi ha una clara voluntat de l’Estat d’atemorir el conjunt de la societat catalana començant pels seus representants democràtics. Aquest fet per si sol, pensem, és inacceptable en cap esquema de democràcia i llibertat i de plena garantia dels drets civils i polítics; per això cridem al conjunt de la societat i en especial a les forces democràtiques del país a plantar-se davant de la persecució de les idees.

El manifest, a més d’incloure un recolçament al dret a decidir (que Pirates de Catalunya dóna suport), és un clar posicionament a favor de la llibertat d’expressió i contra la instrumentalització de la justícia contra el dret a decidir, on el govern està utilitzant de manera clara la justícia a favor seu. Pirates de Catalunya mantindrà oberta la votació fins a les 2 de la matinada de divendres 6 al dissabte 7, per donar prou marge abans de la manifestació convocada a Barcelona pel mateix dia 7 de maig.

Pots votar a l’adreça https://xifrat.pirates.cat/ideatorrent/idea/333/.

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)