Obrint camins (Gràcies!)

Pirates,

Independentment del resultat d’avui, vull felicitar-nos per la extraordinària feina que hem fet. Estic convençut, i penso que no sóc l’únic, que cada acció, per petita que ens hagi semblat, ha marcat una gran diferència. De fet, aquests últimes dies he repetit una frase sovint mentre treballàvem: “si no ho fas, això que perds”.

I és que, mentre alguns prenen el camí fàcil de justificar-se amb dades de dubtós origen o deixar que la resta decideixen per ells, nosaltres hem triat el camí de l’esforç i la constància. El camí més dur, el d’obrir-ne de nous, invertint el nostre temps i energies per fer arrelar la llavor del que creiem que ha de ser el futur, lluny d’ideologies dogmàtiques.

A Path Through Darkness Often Leads to a Brighter Future de Brian (bbsc30)

Som els innovadors de la política. Els que ens allunyem totalment dels eixos i les formes de govern de segles anteriors que ens han portat fins on estem, que demanem coses que esglaien als polítics professionals: referèndums vinculants, transparència total, neutralitat a la xarxa, participació directa en les institucions, pluralitat democràtica, etc. Alhora, malgrat espantar-los, aquests altres partits ens han copiat obertament, ja que els nous moviments socials s’aproximen molt a allò que nosaltres ja predicàvem abans del 15-M.

Amb la feina de tots estem transformant el món i aquest 20-N no és pas el final, sinó un nou inici. Només hem vist la punta dels canvis que venen. I estigueu segurs que nosaltres hi estarem presents, innovant amb nous projectes, on tots esteu convidats a participar-hi.

Com podeu imaginar, no sé que passarà avui, però sé que continuarem obrint nous camins. En una frase: som el futur.

Moltes gràcies a tots. Estic content i orgullós del que hem fet, fem i farem.

 

Dario Castañé (inspirat per en Jordi Soucheiron).

4 respostes a “Obrint camins (Gràcies!)”

 1. Xavier Felip Cat (@Grafix_Cat) on

  Som el futur. No hi ha cap mena de dubte. Tard o d’hora, començarem a caminar endavant com a societat. Gràcies, Pirates tots, per tornar-me la il·lusió de creure en unes idees amb un objectiu clar. Jo abans era abstencionista declarat. Bona feina a tots.

  Arrrrrrrrrr!

  Respon
 2. Oscar on

  Gracias a vosotros, a todos los que colaborais para llevar hacia adelante esta ‘nueva’ forma de gestionarnos. Estais haciendo un gran trabajo.

  Respon

Deixa'ns un comentari

 • (no el publicarem)