Operació #TomaLaFarola: recuperem el fanal que el Partit Popular ens va robar a Reus

A Reus, per a la present campanya electoral es destinen 1207 fanals per a propaganda electoral. De tots aquests, a Pirates de Catalunya (PIRATA.CAT) ens n’assignen tres. Tres tristos fanals. I els del PP ens en segresten un!

Els grans partits amb representació es gasten un dineral, provinent dels nostres impostos, per inundar tots els pobles i ciutats de propaganda que fa mal a la vista. S’auto-assignen totes les millors franges horàries de televisió i ràdio destinades a propaganda electoral, ens deixen poquíssims espais i, a més a més, en hores intempestives: a les 6.45h del matí… prime time.

Ara, a sobre, ens segresten un dels pocs llocs assignats per la Junta Electoral! Juguen amb una doble moral i tenen la tranquil·litat que el seu poder els deixarà impunes. Els grans partits marquen les regles del joc i són els primers a saltar-se-les.

Però no comptaven amb una cosa… que som pirates! El pirates del camp de Tarragona hem recuperat el nostre fanal!


Tan bon punt la Guàrdia Urbana de Reus va verificar que la banderola del Partit Popular (PP) infringia el repartiment de cartelleres i suports per a propaganda electoral, vàrem procedir a piratejar la banderola en qüestió, situada a la cantonada dels carrers Sant Joan amb Avinguda President Companys, de Reus.

En trobar-nos que el PP no ha respectat la distribució de fanals, hem denunciat la irregularitat davant la Junta Electoral de Zona de Reus, per tal que, si ho creuen convenient, sancionin el Partit Popular per aquest afer. La multa que, d’acord amb la normativa municipal, se’ls pot aplicar per posar propaganda electoral en un lloc no assignat pot ser de fins a 750 euros, segons ens han informat.

Una resposta a “Operació #TomaLaFarola: recuperem el fanal que el Partit Popular ens va robar a Reus”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)