PIRATA.CAT a les Municipals

 

PIRATA.CAT es presenta per segon cop a unes eleccions. Pocs mesos després de l’experiència de les autonòmiques, estem en condicions de crear llistes pròpies a diversos municipis: Barcelona, Hospitalet de Llobregat i, probablement, Lleida i Mataró. També estem treballant per donar suport a diverses llistes amb les que compartim objectius i mètode: Tarragona i Reus (amb les CUP), Santa Coloma de Gramenet (Gent de Gramenet) i Sant Fruitós del Bages (Imagina’t).

Pirates de Catalunya necessita la vostra participació. Si voleu figurar a les llistes del vostre municipi -o d’un altre que us caigui simpàtic- ens heu de fer arribar una còpia en paper d’aquest document degudament complimentat (http://bit.ly/docCandidats2011) i una fotocòpia del vostre DNI, tot especificant per quina població us voleu presentar i si voleu optar a les primeres posicions de la llista o només ajudar a omplir-la. Ens les podreu entregar en mà els diumenges a Riereta (http://bit.ly/riereta), o per correu ordinari (contacteu abans amb partit@pirates.cat per tenir l’adreça postal i veure si sou dins termini). El proper diumenge 10 d’abril s’obrirà el procés de votació que definirà els caps de llista.

Per suposat, també ens hem d’organitzar per tirar endavant la campanya. Us podeu apuntar a les llistes dels grups on vulgueu col·laborar (https://xifrat.pirates.cat/gestors/mailman/listinfo) o venir a les reunions setmanals a Riereta els diumenges a partir de les 16h. Per últim, però no per això és menys important, podeu fer una donació (https://xifrat.pirates.cat/donacions) que ajudi a cobrir les despeses de campanya i, ja de pas, aconseguir el vostre Carnet Pirata d’Or (http://bit.ly/pirataDor).

Salut i rom!

 

Col·laboració de Juan Irache

45 respostes a “PIRATA.CAT a les Municipals”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)