Pirata, et necessitem!

Hola, Pirata!

Avui ha començat la campanya electoral. Com sabràs, ens presentem a unes quantes localitats i és en aquest moment que necessitem la teva ajuda per abordar els ajuntaments.

Aquesta tarda (a partir de les 18:30) estarem a Plaça Universitat de Barcelona explicant el nostre missatge i repartint informació. Ens agradaria que vinguessis per agafar provisions i propagar l’Ideari Pirata.

Si no pots venir, t’oferim un munt de material que pots imprimir a casa per fer la teva pròpia campanya de guerrilla: tens aquests dos models de cartell (1 i 2), enganxines petites, enganxines grans per piratejar els cartells dels partits tradicionals, el missatge electoral (cares A i B) en format de butxaca –per repartir al carrer, a amics, familiars i a les bústies dels veïns–, el tríptic amb el programa i tot el material original que tu vulguis crear!

També et recordem que demà, dissabte, pots assistir a la jornada de formació per a activistes al Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” (a partir de les 18h). És una bona oportunitat per conèixer-nos, encara que sempre estarem disponibles els diumenges a partir de les 17h a Riereta.

Per a tota la resta, ens trobaràs a partit@pirates.cat i a les xarxes socials.

Salut i rom!

 

Crida de Juan Irache

16 respostes a “Pirata, et necessitem!”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)