Pirates de Catalunya acudirà a les eleccions del 27S amb una candidatura oberta a tothom

photo_2015-08-03_23-54-15

Davant la negativa de la resta de forces polítiques a una confluència de base, horitzontal i participativa, que no aposti per la Declaració Unilateral d’Independència, però si per un Referèndum Vinculant i no lligat necessàriament a la legalitat espanyola, l’Assemblea de Pirates de Catalunya ha decidit acudir en solitari, però de manera oberta, a les eleccions catalanes del 27 de setembre.

Aquesta candidatura es posa com a meta la consolidació d’una alternativa real per a les eleccions constituents, o les següents eleccions al Parlament de Catalunya després del 27S. A més, aposta per estar preparada perquè el Procés Constituent, en cas d’una Declaració Unilateral d’Independència, sigui realitzat des de la ciutadania i sense interferències partidistes.

L’Assemblea de la candidatura estarà formada per persones afiliades i simpatitzants de Pirates de Catalunya, persones que hagin format part d’experiències municipalistes alternatives, i persones independents. El nom de la papereta i la llista electoral les han de decidir, en línia, totes aquelles persones que vulguin participar-hi, siguin o no afiliades de Pirates de Catalunya.

Ara, per a poder presentar-nos, cal recollir signatures, ja que la Llei espanyola hi obliga i Catalunya no té una Llei Electoral pròpia, per la incapacitat de tots els partits polítics catalans de posar-se d’acord.

Necessitarem les següents signatures, aproximadament, per abans del 24 d’agost:

  • Barcelona: 4.000
  • Girona: 510
  • Lleida: 310
  • Tarragona: 560

Així que es publiqui la documentació corresponent, s’informarà de com fer arribar les signatures. D’altra banda, des d’aquest mateix dimarts començarà el procés de presentació de propostes per al nom de la candidatura, que es podrà realitzar a les xarxes socials i per correu electrònic, i de candidates i candidats per a les llistes electorals.

3 respostes a “Pirates de Catalunya acudirà a les eleccions del 27S amb una candidatura oberta a tothom”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)