Pirates de Catalunya al PPI

Diumenge passat, 13 de març, Pirates de Catalunya va ser ratificat com a membre observador de Pirate Parties International (PPI) en el marc de l’Assemblea General celebrada a Friedrichshaffen. Aquest estatus ens permet de treballar conjuntament amb altres membres de PPI i avançar per arribar a ser membre de ple dret.

Assemblea Genera del PPI

 

També es van admetre com a observadors el Partit Pirata de Hessen (PiratenPartei Hessen), el Partit Pirata de Bavaria (PiratenPartei Bavaria) i el Pirates Without Borders. La candidatura de Nomad University en aquest sentit no va prosperar.

En la mateixa reunió, també van ser admesos com a membres de ple dret el Partit Pirata de Nova Zelanda (Pirate Party of New Zeland), el Partit Pirata d’Eslovènia (Piratska stranka Slovenije), Partit Pirata del Canadà (Pirate Party of Canada) i el Partit Pirata del Marroc (Partie Pirate du Maroc).

Al mateix temps, es van renovar una sèrie de càrrecs personals a la junta de PPI. Com a copresidents, van ser elegits Samir Allioui (NL) i Marcel Kolaja (CZ); com a tresorer, Pat Mächler aka Valio (DE); com a secretària d’organització, Lola Voronina (RU), i com a vocal, Paul Da Silva.

La integració de Pirates de Catalunya en el PPI és un pas important de cara a la consolidació de la nostra estructura. En un pla més immediat, ens ajuda a millorar les relacions amb la resta de membres de PPI i a col·laborar en projectes conjunts de manera més efectiva. I, per descomptat, des d’ara mateix estem treballant per aconseguir la integració com a membres de ple dret.

Fotografia de Rick Falkvinge

13 respostes a “Pirates de Catalunya al PPI”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)