Pirates de Catalunya aprova anar en confluència a les pròximes eleccions del 26 de juny

L’Assemblea d’afiliats de Pirates de Catalunya ha decidit, mitjançant votació telemàtica, donar el seu suport a participar en les eleccions estatals espanyoles a dins de la confluència de partits que fins ara participaven a En Comú Podem. Aquesta decisió ha estat recolzada per un 67.2% dels votants en aquesta consulta, de manera que ha quedat aprovada un cop superat els dos terços dels vots emesos necessaris.

A la primera pregunta de la consulta, en la qual es demanava als afiliats la seva opinió sobre si Pirates de Catalunya havia de renunciar a presentar-se en solitari en aquests comicis, el 67.2% dels votants han votat favorablement. Aquest resultat, conjuntament amb un suport del 87.1% a l’opció de presentar-se dins de la candidatura conjunta de Barcelona en Comú, ICV, EUiA, Podem i EQUO, ha donat el vist-i-plau a l’inici de negociacions amb la confluència per tal de participar de forma activa en aquests comicis. Una segona opció de confluència, representada per Reforma de la Ley Electoral (RLE) ha estat rebutjada de forma majoritària pels afiliats de PIRATA.CAT.

A partir d’avui, es dóna per iniciat el procés de negociació amb els responsables de la candidatura unitària, un procés en què vetllarem per mantenir la nostra independència i tarannà propis a dins de la coalició, i en el que treballarem per oferir punts de vista i noves idees al programa electoral.

El resultat de la votació es pot consultar a l’adreça següent: https://xifrat.pirates.cat/ideatorrent/idea/332/

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)