Pirates de Catalunya aprova presentar-se a les eleccions del 21-D sota una llista de front comú

Avui diumenge 5 de novembre s’ha tancat la votació dirigida a militants de Pirates per decidir quina hauria de ser la posició del partit davant de les eleccions del pròxim 21 de desembre a Catalunya. Davant d’unes eleccions que el partit considera il·legítimes i producte d’una aplicació desproporcionada de l’article 155 de la Constitució Espanyola, Pirates es plantejava tres possibles escenaris d’actuació: presentar-se a les eleccions en solitari amb llista pròpia, fer-ho a través d’una llista unitària amb altres partits per defensar el resultat del Referèndum de l’u d’octubre i la República Catalana, o no presentar-se.

Plantejats els tres escenaris a la militància de Pirates de Catalunya, aquesta ha decidit que el partit ha de presentar-se a les eleccions del 21 de desembre buscant una llista unitària com ja han plantejat altres formacions polítiques. És per això que d’acord amb aquesta decisió, Pirates de Catalunya iniciarà contactes amb diversos partits i actors socials catalans amb l’objectiu de definir aquesta llista unitària en defensa de la República catalana, el resultat legítim del referèndum de l’u d’octubre de 2017.

4 respostes a “Pirates de Catalunya aprova presentar-se a les eleccions del 21-D sota una llista de front comú”

  1. Marina on

    Llista unitària per la creació de la Republicà Independent de Catalunya. Amb una duració pactada d uns 4 anys … +- i després fer eleccions amb tots els partits establerts i diferenciats. Pero sobretot ara mateix el que necessitem es un projecte en comú per fer un país ferm !!

    Respon

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)