Pirates de Catalunya davant les eleccions del 26-J

A partir d’avui, 30 d’abril a les 18 hores, i fins al dia 3 de maig a les 16 hores, els afiliats de Pirates de Catalunya estan cridats a participar en una consulta en línia per decidir l’acció del partit de cara a les eleccions del dia 26 de juny. Davant d’aquests comicis, es plantegen tres opcions a tenir en compte:

  1. Renunciar a presentar-se en solitari: aquesta primera votació és binària, i votar en positiu significa “no vull que Pirates es presenti en solitari a les eleccions”. Si aquesta opció rep 2/3 dels vots emesos com a positius, s’entendrà que la militància aposta per no presentar-se en solitari a aquestes eleccions. En cas contrari, s’entendrà que la militància vol que Pirates es presenti en solitari.
  2. Confluir a En Comú Podem, o l’espai de confluència resultant d’un possible pacte Podemos-IU en l’àmbit estatal: aquesta votació intenta recollir l’esperit de pluralitat que sempre ha definit a Pirates de Catalunya. Donada la nostra experiència en els àmbits municipals amb diverses confluències de l’òrbita “En Comú”, s’intentarà participar en aquest espai, sempre mantenint la nostra independència i identitat. Aquesta proposta respecta els nostres estatuts, ja que el partit no signarà cap llista electoral per fer coalició.
  3. Confluir a Reforma de la Ley Electoral: existeix una possible candidatura al voltant de la necessària reforma electoral. Trobareu tota la informació i impulsors, entre ells Escons en Blanc, aquí: http://reformaleyelectoral.org/

Trobareu la votació a l’enllaç següent: http://xifrat.pirates.cat/ideatorrent/idea/332/. A continuació oferim una guis ràpida per votar en aquesta decisió.

votacio_26J

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)