Pirates de Catalunya dóna suport des d’Islàndia a Píratar en les eleccions al Parlament

Pirates de Catalunya, membre del Moviment Pirata Internacional, dóna suport als companys del moviment a Islàndia, davant de les decisives eleccions al Parlament que tindran lloc al país nòrdic el proper 29 d’octubre. El Partit Pirata islandès pot aconseguir una victòria sense precedents i, per això, Pirates de Catalunya vol fer palès el seu suport enviant una representació que viurà de primera mà aquests comicis.

La representació de Pirates de Catalunya està formada per Muriel Rovira, Coordinadora Internacional i Vicepresidenta d’European Pirates, i Francisco Garrobo, co-portaveu. Ambdós representants tenen previst reunir-se amb Birgitta Jónsdóttir, líder del Partit Pirata a Islàndia i candidata a la presidència d’aquest país, que després dels escàndols financers que van provocar una crisi institucional i una convocatòria extraordinària d’eleccions, ha vist en Píratar un partit amb idees vàlides i sòlides per al bon govern d’Islàndia.

Els seguidors de Pirates de Catalunya podran seguir tot allò relacionat amb aquestes eleccions a través de l’etiqueta #IslandiaPirata a Twitter, Facebook i Instagram, des d’on es farà un seguiment especial de la jornada.

ip_04_instagram

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)