Pirates de Catalunya es presentarà a les eleccions del 21-D amb la candidatura de CUP – Crida Constituent

Després d’un procés de negociació a diverses bandes, finalment Pirates de Catalunya participarà a les eleccions del pròxim 21 de desembre a dins de les llistes de CUP – Crida Constituent, com a un dels partits integrants d’aquest espai electoral. Aquesta candidatura reuneix les condicions que l’Assemblea General de Pirates demanava per considerar la proposta: defensa del referèndum de l’u d’octubre, defensa de la República refrendada en aquest referèndum i construcció d’una república des de baix. Així doncs, aquesta candidatura comptarà amb la presència de membres de Pirates de Catalunya, escollits en primàries, i es valora com una oportunitat per impulsar els valors de l’ideari pirata dins d’un futur grup parlamentari de la CUP-Crida Constituent .

En les properes hores es confirmaran els noms i les posicions dels nostres candidats i candidates, i començaran les primeres reunions de treball per afrontar la campanya electoral.

Pirates de Catalunya

11 respostes a “Pirates de Catalunya es presentarà a les eleccions del 21-D amb la candidatura de CUP – Crida Constituent”

 1. Girona on

  Encantat de la decisió, tindreu el meu vot!

  A veure si així ajudeu a la CUP a agilitzar els seus processos interns utilitzant les noves tecnologies!!

  Respon
 2. Joy Bolton on

  Us veig més dins d'un grup de candidatures amb moltes veus i opinions que en solitari i en un grup de jerarquia piramidal.
  Agraïria que publicitèsiu llista amb quí és quí.

  Respon

Deixa'ns un comentari

 • (no el publicarem)