Pirates de Catalunya insta al Govern i al Parlament a desobeir l’acord de la JEC

Davant l’acord de la JEC, amb sis vots particulars en contra, per inhabilitar el MHP Quim Torra, des de Pirates de Catalunya, tot i les diferències ideològiques, expressem el nostre rebuig, davant el que considerem una decisió arbitrària, antidemocràtica i obertament en frau de llei, més pròpia d’un tribunal polític que d’una democràcia consolidada.

La JEC actua aplicant una nova interpretació del famós article 155 de la Constitució Espanyola, posicionant-se contra el moviment independentista, inclús abans que el Tribunal Suprem es pronunciï al respecte de la seva inhabilitació, excedint-se així en les seves competències. Un nou atac a la sobirania democràtica del poble català.

Per això, davant de l’enèsima injustícia i violació de drets fonamentals per part d’un estament espanyol, des de Pirates de Catalunya instem el Govern de la Generalitat, el President del Parlament de Catalunya -Roger Torrent- i la resta de membres de la mesa, així com totes les diputades electes, a desobeir l’acord i defensar les institucions catalanes.

Pirates de Catalunya

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)