Presentació del Partit Pirata a Terrassa

El proper divendres 17 de setembre a les 19:30 hores es realizarà una trobada i presentació del Partit Pirata de Catalunya, que recentment ha anunciat la seva participació a les properes eleccions al Parlament.

Es realitzará a l’Ateneu Candela, situat al Carrer Sant Gaietà, número 73, a Terrassa. Aquesta trobada s’iniciarà amb una presentació general sobre el nou partit i s’explicarà el context que ha propiciat l’aparició de partits pirates a tot el món, tot seguit d’un debat obert per resoldre el màxim de dubtes dels assistents.

L’ideari de PIRATA.CAT defensa els Drets Humans, l’accés a la cultura, coneixement i informació, i té destacades propostes polítiques com la total transparència a l’administració pública i la democràcia directa en la presa de decisions, plantejant un canvi de fons a la política catalana i a la participació de la societat en les coses que ens afecten directament.

No cal fer reserva prèvia, però ens aniria bé que confirmessis assistència, per calcular assistents.

T’esperem!

4 respostes a “Presentació del Partit Pirata a Terrassa”

 1. Barba on

  Molt bones. Després d’assistir a l’acte (per el qual, per cert, us envio una felicitació) m’agradaria fer un petit apunt al tema de la democràcia.

  La democràcia directe té com a objectiu millorar el sistema democràtic actual, que com molt bé heu explicat és representatiu. No obstant, i en la meva obsessió de filar més prim, acostumo a definir el que tenim actualment en aquest país com un “suposat sistema democràtic representatiu ponderat”.
  Representatiu, perquè, com molt bé heu explicat, no ens permet decidir, sinó decidir qui decideix.
  Ponderat, perquè no val el mateix el vot d’una persona que el d’una altre (segons la seva localitat en aquest cas).
  I suposat, perquè (consipranoies a banda) ningú em pot assegurar que el meu vot va on realment jo he decidit que vagi.

  En el tema de la representativitat em va quedar prou clara la vostra postura. M’agradaria saber però, si l’objectiu de la democràcia directe també contempla la possibilitat d’excloure aquestes altres dues qualitats del sistema actual, que en la meva opinió únicament aconsegueixen convertir-la en una “pseudo-democràcia”.

  Respon

Deixa'ns un comentari

 • (no el publicarem)