Retirada de confiança de la coalició electoral Junts per Sant Feliu al regidor de l’Ajuntament de Sant Feliu Sr. Luis Serrano Cuadra

El dia 19 d’abril de 2016 per la tarda, representants de Pirates de Catalunya i d’EQUO, titulars de la coalició electoral “Junts per Sant Feliu”, presentaren al registre municipal un document explicant que, després d’haver realitzat balanç de l’activitat municipal de regidor i del grup municipal de JSF (incompliment del programa electoral i del codi ètic, comportament impropi, deslleialtat amb els partits que formen la coalició, comportament egocentrista i de falta de transparència, manca de resposta a la petició realitzada de presentar els moviments bancaris del grup municipal, etc), la situació ha dut als representants de la coalició electoral, Raúl Vaos d’EQUO i Sonia Moyano de Pirates de Catalunya, a sol·licitar a l’Ajuntament de Sant Feliu que el sr. Luis Serrano Cuadra passi a ser regidor no adscrit, que es suprimeixi el grup municipal de JSF i que es retiri l’assignació econòmica al grup municipal mencionat, entre d’altres mesures.

El regidor Luis Serrano, en les seves actuacions a l’Ajuntament i en altres àmbits, no representa cap canvi positiu en la vida política local, ni tampoc està complint amb el programa electoral, sobretot en temes socials i de transparència. Per això, s’ha procedit a iniciar el procediment d’expulsió del regidor sr. Luis Serrano de la coalició electoral JSF, aixi com el procediment de dissolució de la coalició electoral.

Actualment, dins d’un nou context social i polític, es fa necessari construir espais de confluències molt amples, que afavoreixin una participació real de la ciutadania en tots els temes que l’afecten, i que el seu funcionament sigui plenament democràtic, treballant en equip pel bé comú. Ambdues organitzacions, des de la modèstia, ens comprometem amb això.

A Sant Feliu de Llobregat, EQUO i Pirates de Catalunya continuaran treballant, en la mesura de les seves forces, per les 1258 persones que varen votar JSF, i pier tots els veïns i veïnes. Per la cultura, la justícia social i la preservació del medi ambient.

Pirates de Catalunya i EQUO, a 20 d’abril de 2016

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)