Suport a cafèambllet

Els pirates volem donar el nostre suport a la revista CafèAmbLlet la qual, després d’una investigació de més de 2 anys en què ha destapat la corrupció i manca de transparència en el sistema sanitari català, ha estat denunciada per Josep Maria Via, una de les persones a les que s’acusava de corruptes en diferents articles de la revista. Via està intentant tallar els dits que el senyalen, mitjançant els tribunals, en una demostració de caciquisme i prepotència, tot al·legant que CafèAmbLlet ha atemptat contra el seu honor.

Com a pirates, creiem que aquest intent de censura va en contra dels drets civils i el lliure l’accés a la informació, i que la possibilitat de que hi hagi corrupció és conseqüència de la manca de transparència de l’actual sistema sanitari.

El judici, que es va celebrar el passat 27 de setembre, va quedar vist per a sentència i que el passat dia 23 d’octubre es va resoldre amb una multa de 10.000€.

La transparència i la llibertat d’expressió han estat vençudes per la corrupció i s’ha castigat, en comptes de reconèixer, a aquells que fan una feina tant important.

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)