Votació: Tercera Assemblea General

El proper diumenge 3 de juliol, Pirates de Catalunya celebrarem la segona Assemblea General d’aquest any i la tercera de la nostra història.

Fins ara, les havíem celebrat al local de Riereta a Barcelona, però és lògic i coherent que visitem altres poblacions i que aquestes es decideixin per democràcia directa.

Per tant, obrim procés de votacions al nostre Sistema de Participació Ciutadana. Els pirates de tot Catalunya que puguin aconseguir un local d’almenys 50 metres quadrats, amb wifi, una taula i unes cadires, poden incloure aquí la seva proposta, que serà votada per tots els afiliats que ho vulguin.

Aprofitem l’ocasió per informar-vos de que tots aquells pirates que vulgueu crear un grup de treball al vostre municipi o al vostre barri, ho podeu fer enviant un correu a partit@pirates.cat, des d’on s’iniciaran les gestions. Aquestes darreres eleccions ens han demostrat que allà on hi ha un grup de treball, es multiplica el vot pirata, així que aquesta feina és bàsica de cara a preparar les generals, que se’ns apropen com un tren d’alta velocitat.

Si us heu plantejat dinamitzar un grup local de Pirates, és una molt bona oportunitat per a compartir experiències i donar a conèixer el vostre grup local!

Us esperem!

7 respostes a “Votació: Tercera Assemblea General”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)