Urgent: detencions per boicot online al Toro de la Vega

1280px-Alanceo_y_muerte_del_toro

En el matí d’avui 16 d’octubre, s’ha realitzat una operació simultània en diversos llocs de l’estat, amb participació de cossos policials armats amb metralletes, per detenir 5 persones per boicotejar línia al Toro de la Vega. Un d’ells és de Borges del Camp i està en dependències de la Policia Nacional de Tarragona.

Des de la Confederació Pirata, Pirates de Catalunya i Moviment Pirata reclamem la posada en llibertat sense càrrecs de manera immediata de tots els detinguts i la depuració immediata dels responsables d’aquests fets. Aquesta acció no pot ser considerada un delicte, sinó una reivindicació pacífica contra un acte cruel i inhumà realitzat a l’Estat espanyol.

Exigim, alhora, l’eliminació dels esdeveniments de tortura i maltractament animal, les lleis Mordassa i totes les lleis repressores contra les protestes ciutadanes, ja siguin a Internet o al carrer.

Actualització (18:30h):

Sembla ser que finalment només hi ha hagut una detenció en relació a aquest cas, tot i que informacions que ens havien arribat apuntaven a cinc detinguts. L’activista detingut és membre del PACMA.

3 respostes a “Urgent: detencions per boicot online al Toro de la Vega”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)