Us convidem a l’entrega de premis del Festival d’Anuncis Pirata

Versión en castellano aquí.

El proper divendres 4 de novembre se celebrarà l’entrega de premis del primer Festival d’Anuncis Pirata. La cita és a les 19,45h a la Casa Elizalde (C/ València, 302 de Barcelona). Apunteu-vos!

Durant l’acte es donaran a conèixer els vídeos guanyadors, que passaran a ser els spots electorals de Pirates de Catalunya i del Partido Pirata per a la imminent campanya electoral.

Aquests són els anuncis preseleccionats a concurs.

Entregarem els premis següents:

– Premi del Jurat: votat per Nacho Vigalondo (director de cinema nominat a l’Oscar), David Bravo (advocat especialitzat en propietat intel·lectual), Amelia Andersdotter (eurodiputada pel Partit Pirata Suec), Pere Vall (redactor en cap de la revista Fotogramas), Stéphane M. Grueso (director del documental “Copiad Malditos”), Arturo Martínez (vocal del Partido Pirata) i Gemma Pomé (secretària de Pirates de Catalunya).

– Premi PIRATA.CAT: votat pels afiliats de Pirates de Catalunya mitjançant el Sistema de Participació Ciutadana del partit. Consisteix en l’emissió de l’anunci en els espais electorals concedits a Pirates de Catalunya, 250 euros i diploma.

– Mencions especials atorgades per les juntes de tots dos partits.

A més, al final de l’acte es donarà informació sobre les propostes i iniciatives de Pirates de Catalunya de cara a les properes eleccions generals.

Recordem: divendres 4 de novembre a les 19,45h a la Casa Elizalde (C/ València, 302 de Barcelona).

Hi esteu tots convidats.

Salut i rom!

El próximo viernes 4 de noviembre se celebrará la entrega de premios del primer Festival de Anuncios Pirata. La cita es a las 19,45h en la Casa Elizalde (C/ València, 302 de Barcelona). ¡Apuntaros!

En el acto se desvelarán los vídeos ganadores, que pasarán a ser los spots electorales de Pirates de Catalunya y del Partido Pirata para la inminente campaña electoral.

Éstos son los anuncios preseleccionados a concurso.

Entregaremos los premios siguientes:

– Premio del Jurado: Votado por Nacho Vigalondo (director de cine nominado al Oscar), David Bravo (abogado especializado en propiedad intelectual), Amelia Andersdotter (eurodiputada por el Partido Pirata Sueco), Pere Vall (redactor jefe de la revista Fotogramas), Stéphane M. Grueso (director del documental “Copiad Malditos”), Arturo Martínez (vocal del Partido Pirata) y Gemma Pomé (secretaria de Pirates de Catalunya).

– Premio PIRATA.CAT: votado por los afiliados de Pirates de Catalunya mediante el Sistema de Participación Ciudadana del partido. Consiste en la emisión del anuncio en los espacios electorales concedidos a Pirates de Catalunya, 250 euros y diploma.

– Menciones especiales otorgadas por las juntas de los dos partidos.

Además, al final del acto se dará información sobre las propuestas y iniciativas de Pirates de Catalunya de cara a las próximas elecciones generales.

Recordamos: viernes 4 de noviembre a las 19,45h en la Casa Elizalde (C/ València, 302 de Barcelona).

Estáis todos invitados.

¡Salud y ron!

12 respostes a “Us convidem a l’entrega de premis del Festival d’Anuncis Pirata”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)