Vine al Congrés de refundació i al nou grup de Telegram

Després d’un període de merescut descans, afrontem l’inici del nou curs polític amb la vista posada en dues fites ben pròximes: el congrés de refundació d’octubre, i les possibles eleccions generals que hi pot haver el pròxim desembre. Bé, és probable que la segona fita no arribi mai, si al final el “sentido de estado” guanya per sobre dels interessos dels partits majoritaris, però la primera, el nostre Congrés de refundació, arribarà i caldrà estar activats i a punt.

Com ja saps, el mes de juliol es varen dur a terme dues jornades de treball de cara a organitzar el congrés del dia 23 d’octubre i per a reorganitzar el partit, procés que s’ha anomenat “#RebootPirata”. De dites jornades de treball, en sorgiren tres tasques a dur a terme: elaboració dels documents ideològic , organitzatiu i estratègic. Es va acordar que fos el grup de programa l’encarregat d’elaborar el document ideològic. Des d’aquí demanem que tothom qui vulgui aportar en aquest document s’apunti al grup de programa en les dues setmanes vinents, així com, animem a les diferents territorials del partit a realitzar reunions de treball per a fer aportacions al document. Per participar en el grup de programa cal apuntar-se aquí.

Et demanem la teva col·laboració en aquest pas tan important pel nostre partit: decidirem no només qui som i què pensem davant dels nous reptes que la política i la societat ens presenten, sinó què volem fer de cara a pròximes cites electorals. Volem posar-nos al dia i presentar-nos davant de la societat catalana com el partit jove, dinàmic i amb idees pròpies i ben clares que som. I per poder fer això, qualsevol aportació o idea és benvinguda.

Trobaràs l’esborrany del document ideològic (en progrés) aquí.

reboot-reiniciandoTambé us volem explicar que estem aplicant un nou sistema d’organització, basat principalment en Telegram i disponible a través d’aquest enllaç d’invitació, des d’on podràs escollir, o no, el grup que més t’interessi, i on tothom hi és convidat sempre que es segueixin les normes bàsiques de convivència i netiqueta. També disposem d’un grup a Telegram dedicat a organitzar aquest Congrés. Si necessites més informació sobre el funcionament dels grups de Telegram, així com en altres qüestions, pots enviar-nos un correu electrònic a partit@pirates.cat i amb molt de gust atendrem les teves demandes d’informació.

Si formes part d’una de les nostres territorials, t’animem a organitzar trobades periòdiques de la mateixa en bars o llocs similars. Aquestes “birreunions” tindrien com a objectiu donar a conèixer el moviment pirata al territori en un ambient distès, encara que també t’animem a fer una trobada per a treballar presencialment els documents del procés de refundació.

I aprofitem per fer una crida per a què facis una donació econòmica al partit o bé et posis una quota voluntària, ja que sense diners no es poden realitzar les activitats del partit. Et recordem també que les donacions o quotes que realitzis es desgravaran a l’hora de realitzar la declaració de renda. Pots fer una donació puntual o posar-te una quota voluntària.

I si ets un malalt de les xarxes socials, i vols ajudar-nos a difondre el nostre missatge arreu, et recordem els nostres perfils:

Twitter: @partit_pirata
Facebook: /pirates.cat
Instagram: @partit_pirata

Amb la tornada a l’escola, els pirates llevem àncores i anem a totes!

Salut i rom!
Pirates de Catalunya

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)