300 pirates

Pirates d’arreu, homes i dones, grans i petits, joves i vells, ens estem mobilitzant per desembarcar al Parlament. És molta la gent que s’està implicant el nostre objectiu, persones desinteresades amb la millor voluntat, amb il·lusió i amb ganes que s’els escolti.

Pirates, ho sentiu? ESTEM A PROP!!! Endavant les atxes!

Fem una crida general a tots els pirates i a totes les pirates de la xarxa, a tots els que volen que se’ls respectin els drets civils, a tots els que estan farts de que els polítics del segle passat facin i desfacin el que vulguin, amb els diners de tots, sense tenir en compte les bases, i sense ni tan sols informar a la resta de la societat.

Pirates, ENS FALTA POC!!!

Queden 24 dies per a arribar al Parlament, i necessitem el TEU suport. Necessitem la teva implicació per arribar a bon port, el canvi a un nou model polític ja és possible. Els teus familiars, amics, coneguts, han de saber que una altra realitat és possible, el canvi ja és aquí.

Pirates, ESTEM A LES PORTES DEL PARLAMENT!!!

Pirata de la terra i de la mar, ACTUA! Ens queden pocs dies, hem de fer un esforç final. Si cada pirata dels que estem a bord parla del nostre programa, de la nostra web i de les nostres idees, tenim l’entrada al parlament assegurada. Hem sortit a molts mitjans de comunicació, s’està fent publicitat a tort i a dret des de les bases… ET NECESSITEM!

Amic pirata, el canvi ha començat. L’estem fent possible, estem fent història.

40 respostes a “300 pirates”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)