“Benvinguts a PIRATA.CAT”

Tenim el plaer de presentar-vos el nostre vídeo “Benvinguts a PIRATA.CAT”  per al concurs 1dels50mil.cat, una bona iniciativa de la Fundació PuntCAT.

 

 

El nostre equip de Creatius ha coordinat aquesta peça, que compta amb la participació dels Partits Pirata de: Alemanya, Itàlia, la República Txeca, Suïssa, Austràlia i Espanya. A més, hi han col·laborat amics del Japó, la Xina i Ruanda, i se n’ha fet una part a Singapur.

 

Amb aquest missatge volem cridar a la participació al nostre web, alhora que expliquem el doble àmbit Català-Mundial que caracteritza Pirates de Catalunya. De pas, si aconseguim algun dels premis del concurs, la peça ens servirà per donar-nos a conèixer en ple període electoral. És per això que us demanem que estigueu atents a la fase competitiva, que començarà el proper 10 d’octubre.

 

Simultàniament, també estem duent a terme un concurs de vídeos. Es tracta del FAP!, el Festival d’Anuncis Pirata que decidirà quin és l’espot de Pirates que s’emetrà a les televisions durant la campanya electoral. Comptem amb premis en metàl·lic i un jurat de luxe. Si teniu coneixements de vídeo, animació, idees o simplement ganes, us convidem a dirigir i enviar el vostre anunci, aquí.

 

Una resposta a ““Benvinguts a PIRATA.CAT””

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)