Caixa de resistència per ajudar als companys investigats per la (in)justícia espanyola

Els darrers mesos han estat temps convulsos i emocionants al voltant de  Pirates de Catalunya. La nostra actuació durant la campanya del  Referèndum d’autodeterminació de l’u d’octubre i el nostre posicionament  davant del resultat i de totes les actuacions del govern espanyol abans  i després de les votacions, ens han fet guanyar força presència a les  xarxes, a la societat catalana i al nostre partit, augmentat  significativament el nombre de militants afiliats. A més se’ns menciona,  se’ns considera i se’ns té en compte la nostra opinió. Tanmateix, tot  aquest activisme polític, gens allunyat en cap moment del nostre ideari  com a partit, ens ha dut a la situació de tenir companys investigats per  la Policia per suposats delictes relacionats amb la propagació  d’informació del referèndum (les famoses pàgines clonades), un fet que  els pot dur davant dels tribunals.

El mateix Coordinador General,  l’Enric Pineda, ja ha tingut una reunió amb el nostre advocat, Josep  Jover, on se l’ha informat que pròximament serà citat a declarar a  Paterna, des d’on es porta la investigació del seu cas. En aquest  judici, a més, serà on en Jover tornarà a exposar la demanda als  Tribunals Europeus per la seva neutralitat en el cas de Catalunya, tal  com va acordar fer el partit. Tot això, malauradament, tindrà un cost econòmic elevat, que el nostre partit, que es basa en la voluntat dels  seus membres en aportar donatius, no pot assumir. És per això, que des  de la Coordinadora Administrativa, s’ha pres la decisió d’obrir un  compte corrent de resistència per poder assumir els costos dels tràmits  del judici de l’Enric, així com de qualsevol company i companya acusat  injustament per la policia espanyola.

Recordeu quin era el nostre lema: “Internet serà sempre nostre”.

Ara ens cal l’ajuda de tothom per a poder-lo fer valer davant la justícia.  Us demanem qualsevol aportació, per petita que sigui i, sobretot, la  difusió arreu d’aquesta campanya. Fes la teva aportació al següent número de compte: ES73 1491 0001 2020 7164 4427.

En relació a això, la Comissió Europea ens ha admès la denuncia contra aquesta per no protegir als internautes catalans davant el tancament de webs.

3 respostes a “Caixa de resistència per ajudar als companys investigats per la (in)justícia espanyola”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)